• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Graniet tuintegels

De sterk toegenomen populariteit van natuursteensoorten heeft er in de praktijk voor gezorgd dat ook onder meer graniet tuintegels steeds vaker in een tuin worden geïmplementeerd. Hoe dan ook zijn er aan dit type tuintegels heel wat interessante voordelen verbonden. Niet alleen de uitstraling van deze natuursteensoort, maar zeker ook het onderhoudsvriendelijke aspect zijn belangrijke voordelen. Speel jij ook met het idee om in jouw tuin gebruik te gaan maken van graniet tuintegels? Verdiep je dan even in de informatie op deze pagina en haal meteen jouw tuintegels van graniet in huis tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Betondingen.

De herkomst van graniet tuintegels

Voor graniet geldt dat ze eigenlijk een dieptegesteente is welke ontstaat uit magna. Het wordt in de praktijk als natuursteen gebruikt in zowel interieurs als voor het realiseren van sierbestrating. Voor het woord graniet geldt dat het is afgeleid van het Latijnse 'granus'. Dit betekent ‘korrel’. Dit is uiteraard het gevolg van de gespikkelde evenals gelijkmatige structuur van graniet.

Waarom kiezen voor tuintegels graniet?

Graniet tuintegels zijn ondertussen uitgegroeid tot zowat de populairste natuursteen tegels die er op de markt zijn terug te vinden. Dat is zeker te wijten aan de reeks van interessante voordelen die eraan verbonden zijn. In eerste instantie is er de chique uitstraling waar je op kan rekenen. Deze chique uitstraling zorgt ervoor dat de tegels een meerwaarde kunnen zijn voor iedere tuin. Dit overigens niet alleen maar voor wat je terras betreft. Veel mensen willen bijvoorbeeld graag een mooi wandelpad aanleggen in hun tuin. Ook dat is iets waarvoor je zeker gebruik kan maken van tuintegels vervaardigd uit graniet. Dit ook niet alleen maar vanwege haar uitstraling.

Ook voor wat de andere eigenschappen van graniet tuintegels betreft geldt dat er rekening kan worden gehouden met menig aantal interessante voordelen. Zo staan deze tuintegels erom bekend niet krasgevoelig te zijn. Bovendien spreekt het voor zich dat je ook kan rekenen op vorstbestendige eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat zelfs een strenge winter vrijwel geen negatieve impact zal hebben op de uitstraling van je terras. Andere voordelen waar je op kan rekenen bij dit type tuintegels zijn:

  • Graniet tuintegels zijn bestand tegen een hoge gebruiksbelasting;
  • Het oppervlak kan op verschillende manieren worden afgewerkt.

Ook dit laatste voordeel is er één die zeker niet onbelangrijk is. Wat dit betreft kan er dan ook een onderscheid worden gemaakt tussen verschillende opties. Zo kan je kiezen voor een glanzende of een doffe afwerking, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een ruwe afwerking van je graniet tuintegels. Op deze manier kan er pas echt ten volle aan alle eisen van jou als klant tegemoet worden gekomen.

Ervaar zelf de unieke kwaliteit van granieten tuintegels

Graniet staat er algemeen om bekend één van de hardste materialen te zijn op de markt. Dit zorgt ervoor dat ze niet snel sporen van slijtage zal vertonen. Je kan dus met andere woorden altijd vertrouwen op een sterke ondergrond evenals op een solide bestrating. De hardheid waar graniet over beschikt is met zekerheid één van de belangrijkste eigenschappen van dit materiaal. Bovendien is het zo dat graniet perfect bestand is tegen krassen. Het is wel van belang om verschillende keren in het jaar je tuintegels grondig schoon te maken. Op deze manier kan je vervuiling voorkomen en blijven je graniet tuintegels langdurig hun meest optimale uitstraling behouden.

Waarom jouw tuintegels bestellen hier bij Betondingen?

De informatie op deze pagina zal ongetwijfeld duidelijk hebben gemaakt welke interessante voordelen er allemaal zijn verbonden aan de keuze voor graniet tuintegels. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat veel mensen er nu graag voor willen kiezen om dit type van tuintegel te kopen. Daarvoor hoef je niet verder te zoeken. Hier bij Betondingen maken we het voor onze klanten immers mogelijk om deze tuintegels te kopen tegen de meest interessante voorwaarden. Welke dat precies zijn? Dat kom je hieronder te weten.

1.) Je hebt je graniet tuintegels altijd snel in huis

Je graniet tuintegels kopen hier bij Betondingen zorgt er in eerste instantie voor dat je altijd kan rekenen op een snelle levering van je bestelling. In het weekend wordt er niet geleverd. Wil je liever je bestelling bij ons komen afhalen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

2.) Altijd verzekerd van de laagste verzendkosten

Je graniet tuintegels bestellen hier bij Betondingen zorgt er niet alleen maar voor dat je kan rekenen op een snelle verzending van je bestelling. Daarnaast staan wij er eveneens om bekend altijd voordelige verzendkosten te hanteren. Zo wordt het kopen van je tuintegels van graniet hier bij Betondingen uiteraard alleen maar nog interessanter.

3.) Vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder

Tot slot spreekt het voor zich dat het altijd mogelijk is dat je nog een bepaalde vraag hebt die je graag beantwoord wil zien worden voordat je nieuwe tuintegels gaat kopen. Is dat het geval? Dan kan je deze altijd voorleggen aan onze ervaren klantenservice. Zo krijg je meteen een duidelijk antwoord op je vraag en kan je er zeker van zijn dat je jouw graniet tuintegels in alle vertrouwen kan bestellen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!