• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Keramische tuintegels

De voorbije jaren hebben bijzonder veel mensen gekozen voor het plaatsen van keramische tuintegels. Daarvoor zijn verschillende redenen aan te halen. In eerste instantie geven deze tegels je tuin een zeer aantrekkelijke uitstraling. Dat is echter niet alles. Het spreekt voor zich dat ook de kwaliteit van de tegels waar je buitenshuis gebruik van maakt een belangrijke rol speelt. Ook op dit vlak zit het met keramische exemplaren helemaal goed. Ben jij dus ook op zoek naar interessante tegels om gebruik van te maken in jouw tuin? Verdiep je dan zeker even in het assortiment met keramische tuintegels dat je aantreft hier bij Betondingen!

Keramische tuintegels zijn een prima keuze voor elke tuin

Onder meer de unieke kwaliteit waar keramiektegels over beschikken zorgt ervoor dat ze door de jaren heen ongelofelijk populair zijn geworden. In eerste instantie geldt voor keramische tuintegels dat ze maar liefst 97 procent waterafstotend zijn. Dit betekent dan ook dat ze zo goed als al het vocht tegenhouden. Dat is echter niet alles. Daarnaast geldt voor deze tegels ook dat ze kleur- en slijtvast zijn. De kleur van je tegels zal dus zeker niet snel worden aangetast. De slijtvaste eigenschappen voorkomen bovendien het ontstaan van krassen. Wanneer je bijvoorbeeld regelmatig spelende kinderen in je tuin hebt rondlopen is dit geen overbodige luxe.

Tuintegels van keramiek zijn zeer onderhoudsvriendelijk

We trappen waarschijnlijk een open deur in wanneer we zeggen dat het onderhouden van een tuin in de praktijk behoorlijk wat werk kan vereisen. Dat geldt niet alleen voor het groen dat er zich in bevindt, maar ook voor bijvoorbeeld het terras. Indien je kiest voor keramische tuintegels in je tuin hoef je, je hier geen zorgen over te maken. Voor deze tegels geldt immers dat ze vlekvrij zijn. Bovendien zijn ze ook niet vatbaar voor groene aanslag. Op deze manier kan je een hoop schoonmaakwerk voorkomen. Bovendien blijft je tuin er altijd gewoon helemaal netjes bijliggen.

Met keramiektegels ben je verzekerd van een lange levensduur

Het realiseren van een terras of bijvoorbeeld een tuinpad kan een behoorlijk karwei zijn. Het spreekt dan ook voor zich dat je er niet op zal zitten te wachten om dit regelmatig te moeten herhalen. Dat hoeft ook niet. Door te kiezen voor keramische tuintegels ben je verzekerd van tegels die over een zeer lange levensduur beschikken. Bovendien zijn ze uiteraard ook vorstbestendig. Zelfs tijdens een strenge winter hoef je je dan ook geen zorgen te maken om je terras en/of tuinpaden. Wil jij er dus met andere woorden zeker van zijn dat je gebruikmaakt van de meest kwalitatieve tegels voor in je tuin? Dan zal je kunnen vaststellen dat keramische tuintegels zonder meer een uitstekende keuze kunnen zijn.

Een eindeloos aanbod aan mogelijkheden

Met de praktische eigenschappen van keramische tuintegels zit het duidelijk helemaal goed. Wat echter met het visuele aspect? Ook op dit vlak zal je kunnen vaststellen dat er helemaal tegemoet kan worden gekomen aan jouw verwachtingen. Voor deze tuintegels geldt namelijk dat ze verkrijgbaar zijn in heel wat verschillende kleuren en afmetingen, maar ook in diverse vormen. Op deze manier kan je bijvoorbeeld de lijn van binnenin je woning doortrekken naar buiten. Hierdoor zal je kunnen vaststellen dat er een zeer mooi geheel zal ontstaan.

Alle voordelen op een rijtje

De informatie op deze pagina maakt duidelijk waarom zoveel mensen door de jaren heen hebben gekozen voor keramische tuintegels. Dit niet alleen voor binnen in hun woning, maar zeker ook voor buiten. Het is best mogelijk dat al deze verschillende voordelen je een beetje overrompelen. Zou je ze daarom graag nog even allemaal op een rijtje willen zien hebben? Bekijk dan het overzicht hieronder:

  • Keramische tuintegels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende stijlen;
  • Ze beschikken over kleur- evenals slijtvaste eigenschappen;
  • De unieke kwaliteit zorgt ervoor dat ze bijzonder lang hun optimale uitstraling behouden;
  • Keramiektegels gebruiken in je tuin is onderhoudsvriendelijk.

Nog een interessant voordeel waar je op kunt rekenen bij het gebruik van keramische tuintegels heeft te maken met het feit dat de tegels vrij licht zijn. Dat komt door de beperkte dikte van amper 2 centimeter waar deze tegels over beschikken. Ben je dus met andere woorden van plan om de tegels in je tuin zelf te plaatsen? Dan zal je kunnen vaststellen dat dit op een zeer eenvoudige manier mogelijk is.

Bestel jouw tuintegels vandaag nog hier bij Betondingen!

Hebben de interessante voordelen die zijn verbonden aan keramische tuintegels jou ook weten te overtuigen? In dat geval is de kans zeer groot dat je graag een aantal exemplaren zal willen bestellen. Dat is perfect mogelijk hier bij Betondingen. Wij maken het voor onze klanten dan ook mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende prachtige keramiektegels voor in hun tuin.

Het online kopen van keramische tuintegels schrikt veel mensen nog wel eens af, omdat ze vrezen met hoge verzendkosten geconfronteerd te zullen worden. Hier hoef jij je bij Betondingen geen zorgen over te maken. Wij hanteren namelijk altijd de laagst mogelijke verzendkosten. Op deze manier ben je zomaar verzekerd van nog meer voordeel wanneer je keramische tuintegels koopt bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!