• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mediterrane tuintegels

Wanneer je graag een echte mediterrane tuin wenst te creëren zal je kunnen vaststellen dat de keuze voor mediterrane tuintegels al snel zal zijn gemaakt. Wanneer je een bepaald type sfeer wenst te creëren in je tuin is het altijd zeer belangrijk om daar de uitstraling van je tuintegels ook op af te stemmen. Voor het realiseren van een mediterrane sfeer zal je dus willen kijken in de richting van tuintegels die een dergelijke uitstraling hebben. Ben jij ook op zoek naar dergelijke tegels en zou je die graag willen kunnen kopen tegen de interessantste voorwaarden? Dan zit je helemaal goed hier bij Betondingen.

Aan welke eisen moeten mediterrane tuintegels voldoen?

Voor elke persoon geldt dat hij of zij wel bepaalde, specifieke eisen heeft voor hoe de tuin er precies uit moet komen te zien. Dat hoeft niet te verbazen. Toch, wanneer je graag een mediterrane tuin wenst te creëren zal het al snel duidelijk worden dat je toch richting een meer specifieke stijl zal moeten gaan. Populair zijn bijvoorbeeld mediterrane tuintegels die beschikken over zandtinten. Dit omdat er in mediterrane tuinen vaak ook gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld fijn grind.

Niet alleen zandtinten zijn populair, ook met name grijze tuintegels worden vaak gebruikt in een tuin waarin men een mediterrane uitstraling wenst te creëren. In het bijzonder wanneer je de mediterrane tuintegels gaat combineren met de juiste verlichting zal je kunnen vaststellen dat je je meteen in het zuiden zal wanen. Dit echter gewoon lekker in je eigen stukje paradijs.

Maak kennis met ons assortiment met tuintegels met een mediterrane uitstraling

Wanneer je van plan bent om mediterrane tuintegels te kopen zal je kunnen vaststellen dat er in ons aanbod tal van verschillende exemplaren zijn terug te vinden. Zoals hierboven aangegeven kan je als klant een keuze maken uit verschillende kleuren. Dat is echter niet alles. Daarnaast spreekt het voor zich dat deze tegels ook aangekocht kunnen worden in verschillende afmetingen. Het verschil in afmetingen zal in de praktijk voor een aanzienlijk deel bepalend zijn voor de stijl die je weet te realiseren in je tuin. Een mediterrane tuin gecombineerd met moderne elementen? Dan kies je bijvoorbeeld het best voor mediterrane tuintegels die iets groter zijn. Wil je toch hier en daar ook graag wat klassieke invloeden terug laten komen? Dan zal je kunnen vaststellen dat wat kleinere tegels de moeite waard kunnen zijn om te overwegen. In ieder geval loont het zeker de moeite om je even te verdiepen in ons volledige aanbod met tuintegels in mediterrane stijl.

Gebruik tuintegels mediterraan voor je terras, maar ook voor je tuinpad

In de praktijk is het mogelijk om gebruik te maken van mediterrane tuintegels voor verschillende onderdelen van je tuin. In eerste instantie kan je er natuurlijk een prachtig, zuiders terras mee creëren. Dat is echter niet alles. Daarnaast beschik je namelijk ook over de mogelijkheid om op deze manier een prachtig pad aan te leggen door je tuin. Dit laatste kan ervoor zorgen dat je meer structuur in je tuin kan creëren, waardoor je nog meer van je tijd in je tuin gaat genieten. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? Dan hoef je niet langer meer te wachten. Je kan vandaag namelijk nog jouw mediterrane tuintegels kopen hier bij Betondingen.

Waarom jouw tuintegels bij Betondingen bestellen?

De populariteit van mediterrane tuintegels heeft er door de jaren heen voor gezorgd dat ze hun weg hebben gevonden richting het aanbod van de meeste webwinkels. Dat zorgt ervoor dat jij je mogelijk de vraag stelt waarom je ze nu precies zou moeten aanschaffen hier bij Betondingen. Deze vraag valt eigenlijk eenvoudig te beantwoorden. Wij voorzien onze klanten namelijk steeds van de beste kwaliteit en service. Dit uit zich op verschillende vlakken. Enkele niet onbelangrijke voordelen hebben we hieronder nog even voor je op een rijtje gezet.

1.) Je mediterrane tuintegels worden altijd snel geleverd

Het gebeurt niet zelden dat je rekening moet houden met een behoorlijk lange levertijd wanneer je graag mediterrane tuintegels wenst te kopen. Daar doen wij bij Betondingen niet aan mee. Wij begrijpen namelijk dat het nooit fijn is om lang te moeten wachten op hetgeen waar je behoefte aan hebt. Indien je ervoor kiest om je bestelling bij ons te plaatsen op werkdagen voor 15:00 zal je deze de volgende werkdag reeds in huis mogen verwachten. Let wel, plaats je je bestelling op vrijdag? Houdt er dan rekening mee dat deze voorr 12:00 binnen moet zijn wanneer je de bestelde tuintegels op maandag wil ontvangen. Hoe dan ook, een snelle levering is bij ons duidelijk altijd gegarandeerd.

2.) Onze deskundige klantenservice helpt je graag met al jouw vragen

Het is natuurlijk best mogelijk dat je nog te kampen hebt met een aantal vragen in verband met de mediterrane tuintegels die je wenst te kopen. In dat geval is het goed om te weten dat je deze altijd kan voorleggen aan onze deskundige klantenservice. Zij beantwoorden al jouw vragen zeer graag waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het plaatsen van een foute bestelling. Ook dit is zeker een belangrijk voordeel waar je op kan rekenen hier bij Betondingen.

3.) Je bent altijd verzekerd van lage verzendkosten 

De verzendkosten die je moet betalen bij het plaatsen van een online bestelling gooien soms aardig roet in het eten. Toch hoeft dat zeker niet altijd zo te zijn. Wanneer jij je mediterrane tuintegels gaat kopen hier bij Betondingen zal je dan ook kunnen vaststellen dat je altijd bent verzekerd van de laagst mogelijke verzendkosten voor het verzenden van jouw mediterrane tuintegels.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!