• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuursteen tuintegels

Natuursteen tuintegels zorgen ervoor dat je tuin komt te beschikken over een uniek karakter. Dat kan ook moeilijk anders. Voor tuintegels die zijn gemaakt van natuursteen geldt dat ze een op en top natuurlijk product zijn. Er zijn dan ook altijd onderling kleine verschillen merkbaar die eigenlijk elke tegel uniek maken. Voor heel wat mensen geldt dat ze er wel van houden wanneer hun tuin over een ruw randje beschikt. Geldt dat ook voor jou? Overweeg jij dan ook het kopen van tuintegels gemaakt van natuursteen? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in ons aanbod!

Verschillende soorten natuursteen tuintegels

Het eerste wat je moet weten wanneer je kijkt in de richting van natuursteen tegels is dat er op de markt verschillende soorten zijn terug te vinden. De exacte uitstraling waar je op kan rekenen is sterk afhankelijk van het type natuursteen tuintegels waarvoor je kiest. Enkele mogelijkheden waar je een keuze uit kan maken zijn bijvoorbeeld:

  • Graniet;
  • Leisteen;
  • Marmer;
  • Travertin;
  • Kwartsiet.

Onder meer het gebruik van marmer in een tuin kan rekenen op een uitstekende populariteit. Dat ondanks het feit dat er veelal een iets hogere kostprijs aan verbonden is. Toch is dat ook niet geheel onlogisch. Voor ongeveer 80 procent van alle soorten marmer geldt namelijk dat ze vorstbestendig zijn. Bovendien is het zo dat marmer tegenwoordig uiteraard niet meer uitsluitend in het wit verkrijgbaar is. Bewerkingen kunnen dan ook een flinke invloed hebben op de kleur van het marmer. Zo creëer je een eindresultaat dat perfect al je verwachtingen zal weten in te lossen.

Wat zijn de voordelen van tuintegels natuursteen?

Het komt uiteraard niet uit de lucht gevallen dat heel wat mensen in hun tuin hebben gekozen voor het gebruik van natuursteen tuintegels. Er zijn dan ook aan dit materiaal best een aantal interessante voordelen verbonden. Zou jij deze voordelen graag willen ontdekken? Wij hebben hieronder de belangrijkste alvast even voor je opgesomd.

1.) Natuursteen is 100 procent natuurlijk

Natuursteen tuintegels zijn uiteraard honderd procent natuurlijk. Dit heeft alles te maken met het feit dat natuursteen een honderd procent natuurlijk product is. Het wordt dus niet door de mens gefabriceerd. Dit zorgt ervoor dat er in de tuintegels veelal heel wat onregelmatigheden zijn terug te vinden. Ook kleine imperfecties komen veelvuldig voor. Dit maakt elke tegel ronduit uniek. Voor mensen die het creëren van een bijzondere uitstraling in hun woning of tuin van belang vinden kan de keuze voor natuursteen tuintegels het meest voor de hand liggend zijn.

2.) Het prijsverschil met keramische tuintegels is niet zo groot

Vaak wordt gesteld dat natuursteen tuintegels behoorlijk duur zijn. In vergelijking met bijvoorbeeld keramische tegels kan er worden vastgesteld dat de kostprijs inderdaad iets hoger ligt. Toch valt dat prijsverschil bijzonder goed mee. Indien je wenst te kiezen voor hoge kwaliteit keramiek zal je dan ook kunnen vaststellen dat het prijskaartje echt wel in de buurt komt te liggen van natuursteen. De prijs hoeft dus niet zo’n bepalende factor te zijn als je mogelijks op het eerste zicht verwacht.

3.) Je kan een keuze maken uit een ruim aanbod aan mogelijkheden

Natuursteen tuintegels komen op de markt voor in tal van verschillende uitvoeringen en stijlen. Het spreekt voor zich dat deze tuintegels ook verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende kleuren. Het loont dan ook zeker de moeite om bijvoorbeeld even grondig het aanbod hier bij Betondingen te doorlopen. Heb je een vraag met betrekking tot de natuursteen tuintegels in ons assortiment? Dan is het altijd mogelijk om even contact op te nemen met onze klantenservice. Op deze manier kan je meteen een antwoord krijgen op alle vragen waarmee je te kampen hebt.

Hoe moet je tuintegels van natuursteen onderhouden?

Wanneer je gebruik gaat maken van natuursteen tuintegels in je tuin zal je al snel tot de conclusie komen dat ze vlekgevoelig zijn. Vanwege deze reden is het van belang om je tuintegels van natuursteen tijdig te laten reinigen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de tegels door een vakman te laten kristalliseren. In dit geval is het zo dat de vloer wordt voorzien van een toplaag die hard en slijtvast is. Bovendien is het ook mogelijk om te kiezen voor het laten polijsten van je natuursteen tuintegels. Op deze manier kan er een zijdeglans vloer worden gecreëerd.

Koop jouw natuurstenen tuintegels nu hier bij Betondingen

Ben jij overtuigd door de unieke eigenschappen en voordelen die zijn verbonden aan de keuze voor natuursteen tuintegels? Dan zal je alleen nog maar een geschikte partij moeten vinden om deze bij te kopen. Wel, ook dat hoeft niet meer, want deze heb je met Betondingen al gevonden. Hier bij Betondingen bieden we onze klanten een prachtig aanbod aan bestaande uit de mooiste natuursteen tegels voor in de tuin. Dit bovendien zoals je van ons gewend bent ook tegen een zeer interessante prijs.

Daarnaast begrijpen wij dat moeten wachten op de natuursteen tuintegels die je wenst te kopen erg vervelend kan zijn. Vanwege die reden zorgen wij altijd voor een zeer snelle levering. Ook dit is natuurlijk een extra interessant voordeel waar onze klanten op kunnen rekenen die ervoor kiezen om hun natuursteen tuintegels bij ons te kopen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!