• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels 30x60

Tuintegels 30x60 zijn langwerpige tuintegels die ervoor zorgen dat er een chique, unieke sfeer kan worden gecreëerd. Bovendien geldt voor deze tegels dat ze in tegenstelling tot wat vaak wordt verwacht helemaal niet duur hoeven te zijn. Zou jij ook graag een mooi terras in je tuin willen realiseren? Kijk je daarvoor in de richting van tuintegels die beschikken over de afmetingen 30x60 centimeter? Dan is het zeker interessant om ze te ontdekken hier in ons assortiment.

Waarom kiezen voor tuintegels 30x60?

Tuintegels 30x60 centimeter hebben door de jaren heen stevig aan populariteit gewonnen. Dat is te danken aan twee belangrijke voordelen die eraan verbonden zijn. Allereerst bieden ze bijvoorbeeld een welkome afwisseling van de standaard 60x60 tuintegels. Dat is echter niet alles. Wanneer je een terras gaat realiseren uit dit type tegel zal je namelijk kunnen vaststellen dat deze er zeer stijlvol en modern uit zal komen te zien. Dit zijn twee belangrijke eisen die heel wat mensen tegenwoordig verbinden aan hun (nieuwe) terras. Geldt dat ook voor jou? Dan zijn tuintegels 30x60 voor jou meer dan waarschijnlijk de meest aangewezen keuze.

Ook perfect te combineren met andere afmetingen van tegels

Het is in de praktijk algemeen bekend dat je tuintegels 30x60 perfect kan combineren met andere formaten van tuintegels. Eén van de vaakst gekozen combinaties op dit vlak is er één met tegels voor in de tuin van 60x60 centimeter. Je bent dus zeker niet verplicht om enkel gebruik te maken van dit formaat. Wel wordt het uiteraard aangeraden om te kiezen voor tegels die over dezelfde uitstraling beschikken. Hoe dan ook, ook wanneer je wel houdt van een beetje afwisseling liggen er dus zeker mogelijkheden wanneer je kiest voor tuintegels van 30x60 centimeter.

In welke materialen kan je deze tuintegels kopen?

Eén van de keuzes die je moet maken bij tuintegels 30x60 centimeter kopen heeft natuurlijk betrekking tot het soort materiaal waaruit ze zijn vervaardigd. Een mogelijkheid waar je op dit vlak over beschikt zijn keramische tegels. Daarnaast behoren ook exemplaren gemaakt van beton tot de mogelijkheden. Wanneer je kiest voor een tegel van 30x60 centimeter vervaardigd uit keramiek zal je kunnen vaststellen dat je daarbij kan rekenen op menig aantal interessante voordelen zoals:

  • De tuintegels zijn kleur- en slijtvast;
  • De tegels zijn vederlicht en daardoor eenvoudig te plaatsen;
  • Je bent verzekerd van 75% waterafstotende eigenschappen;
  • Ze zijn maatvast evenals vorstbestendig.

Uiteraard is het zo dat je ook bij de aankoop van tuintegels 30x60 centimeter kan rekenen op menig aantal voordelen. Voor deze betontegels geldt namelijk dat ze ook bijzonder kwalitatief zijn. Bovendien is het zo dat ze over een aantrekkelijk prijskaartje beschikken. Zo kan je op een verrassend voordelige en tegelijkertijd toch zeer kwalitatieve manier jouw terras realiseren.

Zelf tuintegels centimeter plaatsen of niet?

Je zou er in de praktijk zeker voor kunnen kiezen om je tuintegels 30x60 zelf te plaatsen. Voor deze tegels geldt dat ze over een beperkt gewicht beschikken. Dit geldt niet in het minst voor keramische tegels die over deze afmetingen beschikken. Voor deze tuintegels geldt dat ze veelal slechts twee centimeter dik zijn. Hierdoor zal je bij het zelf plaatsen van deze tegels geen rekening moeten houden met sleepwerk. Ook dat is zeker een belangrijk voordeel.

Drie redenen om jouw tuintegels hier bij Betondingen te kopen

Ben jij ook overtuigd door het formaat waar tuintegels 30x60 over beschikken? Dan zal je er wellicht ook in jouw tuin graag gebruik van willen maken. In het assortiment hier bij Betondingen zijn tal van verschillende tuintegels van 30x60 centimeter terug te vinden. Dit zorgt ervoor dat je meteen een keuze kan maken uit een mooi en gevarieerd aanbod. Er is echter meer. Koop je jouw tuintegels van 30x60 centimeter hier bij Betondingen? Dan kan je rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Welke voordelen dat zijn ontdek je meteen hieronder.

1.) Je tuintegels 30x60 worden altijd snel thuisbezorgd

Allereerst zal je tot de vaststelling komen dat je tuintegels 30x60 centimeter altijd zeer snel geleverd kunnen worden. Hoe dan ook, wanneer je snel behoefte hebt aan tuintegels, omdat je bijvoorbeeld net bezig bent met een bepaald karwei uit te voeren kunnen wij je dus zeker van dienst zijn.

2.) Wij hanteren zeer lage verzendkosten

Online tuintegels 30x60 kopen zorgt er uiteraard voor dat je rekening dient te houden met het betalen van bepaalde verzendkosten. Hier bij Betondingen ben je altijd verzekerd van de meest voordelige verzendkosten die we je kunnen aanbieden. Op deze manier wordt het online bestellen van jouw tuintegels van 30x60 centimeter nog interessanter.

3.) Bij vragen staat onze klantenservice altijd voor je klaar

Wil je graag gebruik gaan maken van tuintegels van 30x60 centimeter, maar zit je nog met een aantal vragen? Dan zal je kunnen vaststellen dat onze klantenservice je graag te woord zal staan. Zo kan je er honderd procent zeker van zijn dat je uiteindelijk die tuintegels 30x60 centimeter zal bestellen die de meest optimale meerwaarde zullen vormen voor jouw tuin.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!