• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels 80x80

Tuintegels 80x80 komen in ongelofelijk veel tuinen tot hun recht. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er steeds vaker wordt gezegd dat 80x80 het nieuwe 60x60 is. Indien je kiest voor het gebruik van tuintegels met deze afmetingen zal je kunnen vaststellen dat je eenvoudig een voldoende breed pad kan maken welke optimaal weet aan te sluiten op je terras. Dat is iets wat bij tuintegels met als afmetingen 60x60 centimeter toch een stuk minder voor de hand liggend is. Overweeg jij ook het kopen van tuintegels 80x80 voor in je tuin? Dan is het zeker interessant om even een kijkje te nemen in het aanbod hier bij Betondingen.

In welke tuin komen tuintegels 80x80 tot hun recht?

Je kan er in principe in elke tuin voor kiezen om gebruik te maken van tuintegels 80x80 centimeter. Dat vanwege de verschillende keuzemogelijkheden waarover je beschikt. Zo zal je kunnen vaststellen dat deze tegels verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen. Door te kiezen voor dit type tuintegel beschik je over een voldoende grote tegel voor in een eigentijdse tuin. Dit echter terwijl je er ook moeiteloos in een klassiek geïnspireerde tuin gebruik van kan maken. Hoe dan ook, ongeacht de stijl van je tuin mag het duidelijk zijn dat dit type tegel het overwegen altijd meer dan waard is. Bij vragen kan je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Alle voordelen van 80x80 tuintegels op een rijtje

Er kan tegenwoordig worden vastgesteld dat er in zeer veel tuinen gebruik wordt gemaakt van net wat grotere tuintegels in vergelijking met vroeger. Dat heeft voor een groot deel te maken met het feit dat veel mensen een moderne stijl prefereren. Dit voor niet alleen hun woning, maar ook voor hun tuin. De keuze voor wat grotere tuintegels 80x80 is dan zeer voor de hand liggend. Ben jij ook benieuwd naar alle voordelen die hieraan precies verbonden zijn? Je ontdekt ze hieronder.

1.) Je beschikt over een mooie, grote tegel voor je terras

In eerste instantie zal je kunnen vaststellen dat tuintegels 80x80 centimeter over een mooie grootte beschikken. Dit maakt ze onder meer geschikt om gebruik van te maken in een kleine tuin. Heel wat mensen moeten het doen met een kleine tuin en bijgevolg ook met een bescheiden terras. Zij gaan dan ook regelmatig op zoek naar mogelijkheden om een wat ruimtelijker effect te creëren. Wel, je zal kunnen vaststellen dat grotere tuintegels zoals bijvoorbeeld de exemplaren van 80x80 centimeter daar absoluut een interessante bijdrage aan kunnen leveren.

2.) De tuintegels zijn ook zeer geschikt voor het creëren van een tuinpad

Je kan er niet alleen maar voor kiezen om tuintegels 80x80 te gebruiken voor het creëren van een mooi terras. Daarnaast is het namelijk zo dat ze zich ook prima lenen voor het maken van een tuinpad welke over een voldoende breedte beschikt. Heel wat mensen vinden het fijn wanneer ze een mooi tuinpad door hun tuin zien lopen, maar weten niet wat nu precies een geschikte steen kan zijn om dit pad mee te creëren. Wel, één ding staat vast, door gebruik te maken van tuintegels 80x80 centimeter beschik je in ieder geval over een grote tegel die meer dan voldoende breed is.

3.) Je beperkt het aantal aanwezige voegen

Des te groter de tuintegels waar je gebruik van gaat maken, des te minder voegen er in bijvoorbeeld je terrasvloer terug te vinden zullen zijn. Dat is een niet onbelangrijk voordeel. Mensen die over een terras beschikken waarin sprake is van heel wat voegwerk zullen kunnen vaststellen dat er hierbij snel sprake is van mos en onkruid. Het onderhouden van een dergelijk terras vereist dan ook doorgaans heel wat tijd en moeite. Door te kiezen voor tuintegels 80x80 centimeter kan je hier grotendeels verandering in brengen. Je zal merken dat dit de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van je tuin ten goede zal komen.

Waarom je tuintegels van 80x80 bij Betondingen kopen?

Natuurlijk is het tegenwoordig bij een groot aantal webwinkels mogelijk om tuintegels 80x80 te kopen. Waarom zou je er dan precies voor moeten kiezen om deze bij ons te bestellen? Omdat wij toch wel een aantal zeer interessante voordelen voor jou in petto hebben. In eerste instantie is het zo dat wij een zeer snelle levering van je aangekochte tuintegels garanderen.

Bij menig aantal webwinkels krijg je te maken met lange wachttijden. Dat kan ervoor zorgen dat je lopende project heel wat onnodige vertraging oploopt. Wij willen dat graag voorkomen. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze klanten altijd zo snel mogelijk de aangekochte tuintegels 80x80 kunnen ontvangen. Hier brengen we overigens ook helemaal geen hoge verzendkosten voor in rekening.

Altijd verzekerd van de laagste verzendkosten of zelfs gratis verzending

Het spreekt voor zich dat een pakket bestaande uit tuintegels 80x80 al snel over een behoorlijk gewicht kan beschikken. Vanwege deze reden vrezen veel mensen dat ze bij het plaatsen van een online bestelling rekening zullen moeten houden met hoge verzendkosten. Daar doen wij niet aan mee. Hier bij Betondingen kan je als klant altijd rekenen op de laagst mogelijke verzendkosten. Het mag dan ook duidelijk zijn, het kopen van jouw tuintegels 80x80 doe je het best hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!