• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels 90x90

Tuintegels 90x90 centimeter beschikken over iets grotere afmetingen. Het formaat van deze tegels zorgt ervoor dat je meteen kan rekenen op een strakke, moderne uitstraling. Bovendien is het zo dat dit formaat van tuintegel erin slaagt om bijvoorbeeld een klein terras groter te doen ogen. Ben jij ook geïnteresseerd in het aanschaffen van dergelijke tuintegels? Dan kunnen we je alleen maar uitnodigen om even een duik te nemen in het assortiment hier bij Betondingen.

Wat maakt tuintegels 90x90 het overwegen waard?

Eén van de eerste keuzes die je moet maken bij het kopen van tuintegels heeft betrekking tot de afmetingen waarover de tegels dienen te beschikken. Voor veel mensen geldt dat ze tegenwoordig de voorkeur geven aan tuintegels 90x90 centimeter. Dit komt doordat deze tegels over wat grotere afmetingen beschikken. Hierdoor zorgen ze voor:

  1. Een strakke, moderne uitstraling voor je terras;
  2. Het inperken van de hoeveelheid aan voegwerk.

Voor heel veel mensen geldt dat ze tegenwoordig gebruikmaken van een modern, strak interieur in hun woning. Het spreekt voor zich dat men deze stijl graag wenst door te trekken tot in de tuin. Geldt dat ook voor jou? Dan zijn tuintegels van 90x90 of bijvoorbeeld 100x100 centimeter zeker het overwegen waard. Dit is natuurlijk niet het enige voordeel waar je op kan rekenen en we vertellen je hieronder dan ook graag meer over de andere voordelen.

Beperk het aantal voegen voor meer onderhoudsvriendelijkheid

Tegenwoordig is het zeer belangrijk om te kunnen rekenen op een onderhoudsvriendelijke tuin. Natuurlijk zal je ook hier rekening mee willen houden bij de keuze van je tuintegels. In eerste instantie begint dit natuurlijk bij het soort materiaal waaruit je tuintegels zijn vervaardigd. Is er sprake van tegels uit bijvoorbeeld beton of keramiek? Dan zal je kunnen vaststellen dat deze slechts een zeer beperkt onderhoud vereisen. Bovendien geldt voor deze tegels ook nog eens dat ze zo nodig binnen een handomdraai schoongemaakt kunnen worden. Dat is echter niet alles.

Tuintegels 90x90 centimeter staan er ook om bekend het aantal voegen in bijvoorbeeld je terras te kunnen beperken. Dat heeft niet alleen een invloed op de uitstraling van je terras. Voegen staan erom bekend snel mos en onkruid te kunnen bevatten. Het schoonhouden van je voegwerk vereist dan ook vaak behoorlijk wat inspanningen. Door gebruik te maken van tuintegels 90x90 kan je dit voor een groot deel voorkomen. Het formaat van deze tegels zorgt er namelijk voor dat het aantal aanwezige voegen kan worden ingeperkt. Ook dat is dus mooi meegenomen.

Tuintegels van 90x90 centimeter in verschillende kleuren

De keuze voor tuintegels 90x90 zorgt ervoor dat je standaard kan rekenen op een bepaalde uitstraling. Toch spreekt het voor zich dat niet alleen het formaat van je tuintegel bepalend is voor hoe je terras eruit zal komen te zien. Dit geldt zeker ook voor de kleur van de tegel. Vanwege deze reden is het mogelijk om deze tuintegels te kopen in tal van verschillende kleuren. Zo kan je altijd kiezen voor een kleur die perfect aansluit op de uitstraling van je tuin en terras.

Ben je van plan om gebruik te maken van tuintegels 90x90 centimeter voor het aanleggen van bijvoorbeeld een tuinpad? Bepaal dan vooral voor jezelf hoe opvallend je dat tuinpad wil maken. Het spreekt immers voor zich dat ook dit de uiteindelijke keuze op vlak van kleur zal beïnvloeden.

Creëer een ruimere indruk met deze tuintegels

Voor menig aantal tuinen geldt dat ze over vrij beperkte afmetingen beschikken. Dit zorgt er uiteraard ook voor dat ook het terras niet bepaald groot zal uitvallen. Om toch een meer ruimtelijk effect te creëren kan het interessant zijn om gebruik te maken van grotere tuintegels. Met name tuintegels 90x90 of 100x100 tuintegels kunnen dan uitstekende opties zijn. Voor beide tuintegels geldt dat ze er niet alleen strak en modern uitzien, daarnaast maken ze je terras dus meteen ook visueel groter. Is dit iets wat jij ook graag wil realiseren? Dan hoef je dus niet meer verder te zoeken naar andere tuintegels om gebruik van te gaan maken.

Koop je tuintegels vandaag nog hier bij Betondingen

Gebruikmaken van tuintegels 90x90 in je tuin gaat duidelijk gepaard met een aantal belangrijke voordelen. Wil jij ook graag van deze voordelen kunnen genieten? In dat geval is het de moeite waard om deze tegels te kopen. Dit kan je perfect doen hier bij Betondingen. Indien je deze tuintegels bij ons bestelt kan je onder meer rekenen op de onderstaande voordelen:

  1. Je koopt je tuintegels 90x90 tegen een scherpe prijs;
  2. Het is mogelijk om een keuze te maken uit een gevarieerd assortiment;
  3. Wij garanderen al onze klanten altijd een snelle levering van hun bestelling;
  4. De verzendkosten worden altijd zo beperkt mogelijk gehouden.

Wij begrijpen dat je niet lang zal kunnen of willen wachten op de levering van jouw tuintegels 90x90. Dat hoeft ook niet. Wij streven er namelijk altijd naar om jouw tuintegels 90x90 zo spoedig mogelijk bij je thuis of op locatie af te leveren en houden je uiteraard op de hoogte van de levering.

Hulp nodig? Contacteer dan zeker onze klantenservice

Heb je nog een bepaalde vraag met betrekking tot het bestellen van je nieuwe tuintegels? Dan kan je daarvoor altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Zij beantwoorden graag al je vragen. Op deze manier kan je met het volste vertrouwen je tuintegels 90x90 bestellen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!