• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels met motief

Tuintegels met motief bieden een goed alternatief voor de standaard tuintegels. Door gebruik te maken van dergelijke exemplaren is het perfect mogelijk om bepaalde opvallende accenten te creëren in je tuin. Je hoeft er in de praktijk ook beslist niet voor te kiezen om je volledige tuin of terras in deze tegels aan te leggen. Hier en daar een paar tuintegels die zijn voorzien van een motief plaatsen met bijvoorbeeld in het midden een grote bloempot kan een optie zijn. In ieder geval, ben jij ook op zoek naar een mogelijkheid om wat meer diversiteit en unieke elementen in je tuin te integreren? Dan zijn tuintegels voorzien van een opvallend motief zeker het overwegen waard.

Waar komen tuintegels met motief vandaan?

In eerste instantie wordt er vaak gedacht dat tuintegels met motief afkomstig zijn uit landen als Spanje of Portugal. Dit vanwege van de toch vrij typische stijl waar deze tegels doorgaans over beschikken. Dat is echter niet juist. We mogen het een stukje dichter bij huis gaan zoeken. Het is namelijk zo dat de eerste cementtegel werd gemaakt in de Belgische stad Gent. Dit gebeurde in het jaar 1840. Het verschijnen van de eerste tuintegels met motief was een grote verandering. Tot die tijd was het namelijk zo dat (tuin)tegels nog maar uitsluitend bestonden in één kleur. Ondanks de hogere kostprijs waren tuintegels met motieven wel direct populair.

De hernieuwde populariteit van tuintegels met een motief

De populariteit waar tuintegels met motief vroeger op konden rekenen blijkt langzaam maar zeker weer terug te komen. Heel wat mensen hervinden tegenwoordig dan ook een aantal klassiekere elementen die ze graag in hun eigen tuin terug willen zien komen. Onder deze elementen dus ook de tuintegel met motief. Het principe van een strakke tuin heeft door de jaren heen duidelijk aan populariteit gewonnen, maar toch zweren heel wat mensen ook nog steeds bij een gezellig stukje tuin waarin wat meer opvallende en sfeervolle onderdelen zijn terug te vinden. Het gebruik van tuintegels met motief past hier dan ook uitstekend in.

Unieke tegels voorzien van een aantrekkelijk motief

In het merendeel van de gevallen is het zo dat mensen ervoor kiezen om in hun tuin gebruik te maken van de mooiste tuintegels die zijn gemaakt in de kleuren zwart, grijs, antraciet, etc. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, in tegendeel. Toch dient er rekening mee te worden gehouden dat de keuze voor deze tegels er soms voor zorgt dat het geheel een beetje oppervlakkig oogt. Bovendien is het zo dat je op deze manier een uitstraling creëert die je meer dan waarschijnlijk ook terug zal zien in de tuin van je vrienden en familie. Ook hiermee is niets mis, maar het mag natuurlijk toch wel een klein beetje meer zijn. Het creëren van een uniek element in je tuin is onder meer mogelijk door gebruik te maken van tuintegels met motief. Onderschat de impact van dergelijke tegels zeker niet. Ze kunnen je tuin in één klap namelijk een flink stuk levendiger maken.

Bestel ook jouw motief tuintegels hier bij Betondingen

Heel wat mensen hebben ervoor gekozen om hun tuintegels met motief te kopen hier bij Betondingen en uiteraard kan jij de volgende zijn. In ieder geval is het zo dat je bij ons kan rekenen op een aanzienlijk aantal interessante voordelen. Dit geldt niet alleen voor de omvang van ons aanbod, maar ook voor de aankoopprijs die je moet betalen voor jouw tuintegels voorzien van een motief. Wil je graag kennismaken met enkele uitstekende voordelen die we aan jou kunnen aanbieden? Wij hebben de belangrijkste hieronder even voor je op een rijtje gezet.

1.) Je kan rekenen op het deskundig advies van onze klantenservice

Is het voor jou niet helemaal duidelijk welke tuintegels met motief je nu precies zou moeten kopen? Of kamp je nog met een aantal belangrijke vragen waar je graag een antwoord op zou willen krijgen? In beide gevallen is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen je met alle plezier verder proberen te helpen.

2.) Je koopt jouw tuintegels met motief tegen een interessante prijs

Het kopen van tuintegels met motief hoeft helemaal geen dure aangelegenheid te zijn. In ons aanbod hier bij Betondingen kan je tal van verschillende soorten tuintegels terugvinden die zijn voorzien van een prachtig motief. Vergelijk gerust even de verschillende mogelijkheden en bepaal vervolgens op basis van jouw budget welke tuintegel voor jou nu echt het interessantst is. Zo ben je niet alleen verzekerd van een mooie en kwalitatieve tuintegel met motief, maar ook nog eens van een exemplaar die perfect past binnen het budget dat je beschikbaar hebt.

3.) Een snelle en voordelige levering is altijd gegarandeerd

Tot slot is het ook zo dat wij het belangrijk vinden dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een snelle, maar bovendien ook voordelige levering van hun aangekochte tuintegels met motief. Niet alleen garanderen wij onze klanten een snelle levering, daarnaast houden wij de verzendkosten ook altijd zo beperkt mogelijk, waardoor jij jouw tuintegels met motief zo voordelig mogelijk kunt aanschaffen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!