• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Witte tuintegels

Het gebruik van witte tuintegels in je tuin brengt in de praktijk een behoorlijk aantal interessante voordelen met zich mee. Bij het realiseren van een tuin spreekt het voor zich dat het van belang is dat deze altijd over een uitnodigende uitstraling beschikt. Wanneer er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van donkere, grauwe kleuren kan je tuin er niet echt uitnodigend uitzien. Dat kan anders. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om gebruik te maken van tuintegels met een witte kleur. Op deze manier wordt het zonlicht uitstekend weerkaatst en kan je altijd genieten van een fris en aantrekkelijk uitziende tuin. Ben jij ook van plan om witte tuintegels te kopen? Dan is het zeker interessant om even kennis te maken met het aanbod hier bij Betondingen.

Witte tuintegels, wat maakt ze zo populair?

We zien tegenwoordig in heel wat verschillende tuinen witte tuintegels terugkomen. Wat maakt deze kleur nu precies zo populair? In eerste instantie is het zo dat wit natuurlijk prachtig het zonlicht weerkaatst. Dit kan erop zich voor zorgen dat je tuin heel wat lichtrijker wordt gemaakt. Dit zelfs wanneer er sprake is van weelderige plantengroei. Dat is natuurlijk niet alles. Daarnaast staat wit erom bekend een zeer lieflijke kleur te zijn die je perfect in elk type tuin kan integreren. Of je nu graag een moderne of een klassieke stijl wil realiseren maakt dan ook geen verschil.

Vaak wordt gezegd dat zwarte tuintegels op vlak van onderhoud een betere keuze zijn om te maken, maar dat is niet helemaal juist. Bepaalde vormen van vuil en aanslag zijn net beter zichtbaar op tegels met een zwarte kleur. Het is in de praktijk dan ook interessanter om gebruik te maken van tegels met een witte kleur. Bovendien geldt voor bijvoorbeeld keramische witte tuintegels dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Zelfs wanneer ze dus met andere woorden vuil worden zal je kunnen vaststellen dat ze in een handomdraai schoongemaakt kunnen worden.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Natuurlijk is de kleur niet het enige waar je rekening mee zal willen houden bij het aanschaffen van tuintegels. Wat namelijk bovendien ook te denken van de afmetingen waar de tegels voor in je tuin over dienen te beschikken? De grootte van je witte tuintegels zal in de praktijk worden beïnvloed door verschillende factoren. Hieronder valt natuurlijk ook je persoonlijke voorkeur. Voor heel wat mensen geldt dan ook dat ze over een specifieke voorkeur beschikken voor een bepaalde stijl voor wat hun tuin betreft. Tegenwoordig blijkt vooral een moderne stijl ongelofelijk populair te zijn.

Wanneer je gebruik wil maken van witte tuintegels in een moderne tuin zal je kunnen vaststellen dat de tegels bij voorkeur over iets grotere afmetingen zullen moeten beschikken. Dit betekent dat je er goed aan doet om te kijken in de richting van bijvoorbeeld witte tegels van 80x80 of 100x100 centimeter. In beide gevallen zal je merken dat ze de moderne uitstraling van je tuin extra kracht zullen bijzetten.

Ook te gebruiken voor je tuinpad

In eerste instantie wordt er vaak gebruik gemaakt van witte tuintegels voor het realiseren van een mooi terras. Daar is natuurlijk niets mis mee. Deze tuintegels lenen zich daar dan ook prima voor. Toch is het zo dat je ze ook nog voor andere doeleinden kan gebruiken in je tuin. Wat bijvoorbeeld te denken van het realiseren van een mooi tuinpad? Heel wat mensen dromen van een prachtig pad dat hen meeneemt door hun eigen en persoonlijke omgeving. Een dergelijk pad kan zonder probleem worden gemaakt met behulp van tuintegels wit. Gecombineerd met wat sfeervolle verlichting zal je kunnen vaststellen dat je op deze manier een belangrijke meerwaarde creëert voor jouw tuin.

Jouw tuintegels altijd de volgende werkdag geleverd

Wanneer je witte tuintegels wenst te kopen is het niet meer dan normaal dat je deze zo snel mogelijk in huis wil hebben. Daar gaan wij voor zorgen. Eén van de vele voordelen waar onze klanten altijd op kunnen rekenen is namelijk een zeer korte levertermijn. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op je producten en kan je zo spoedig als mogelijk verder met het afronden van je project.

Geniet van gratis verzending van jouw tuintegels wit

Bij het online kopen van tuintegels wit is het natuurlijk normaal dat je rekening zal moeten houden met bepaalde verzendkosten die er aangerekend zullen worden. Hier bij Betondingen zetten we alles op alles om de verzendkosten steeds zo laag mogelijk te houden. Op deze manier kan je rekenen op nog een extra financieel voordeel wanneer jij je witte tuintegels aankoopt hier bij Betondingen.

Nog vragen? Neem zeker contact met onze deskundige klantenservice

Zou je graag in je tuin gebruik willen maken van witte tuin tegels? Zijn er echter nog een aantal vragen waarmee je zit? In dat geval kan je altijd contact opnemen met onze vakkundige klantenservice. Zij beantwoorden graag al jouw vragen, zodat je uiteindelijk met je witte tuintegels altijd een prachtig eindresultaat zal weten te realiseren!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!