• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yellow Sun split

Yellow Sun split is een gele kalksteensoort. Het staat erom bekend niet alleen zeer hard, maar bovendien ook erg slijtvast te zijn. Voor deze kalksteensoort geldt dat ze door de jaren heen is uitgegroeid tot het meest populaire als het vaakst gebruikte gele spiersplit. Dit is niet alleen het gevolg van de eigenschappen waarover de steensoort beschikt, maar ook vanwege de mooie uitstraling die het heeft. Overweeg jij de aanschaf van Yellow Sun Split en ben je daarvoor nog op zoek naar een geschikte partij om dat bij te kunnen doen? Dan hoef je eigenlijk niet meer verder te zoeken. Het is namelijk mogelijk om deze kalksteen voordelig te kopen hier bij Betondingen.

Welke voordelen zijn er aan verbonden?

Zoals hierboven aangegeven geldt voor Yellow Sun split dat het door de jaren heen is uitgegroeid tot de meest populaire als het vaakst gebruikte gele siersplit. Dit is het gevolg van de verschillende voordelen die eraan verbonden zijn. Wat dit betreft kan je denken aan:

  • De mooie, zachtgele kleur;
  • De hoge drukvastheid;
  • De subtiliteit waarmee er kleur wordt gegeven aan je tuin.

In het bijzonder de hoge drukvastheid is een belangrijk voordeel waar je bij Yellow Sun split op kan rekenen. In de praktijk kan er immers worden vastgesteld dat er regelmatig gebruik wordt gemaakt van dit materiaal voor het realiseren van bijvoorbeeld een oprit of een parkeerplaats. Dit is door de aanzienlijke drukvastheid geen enkel probleem. Mocht de drukvastheid minder zijn spreekt het voor zich dat ook het aantal toepassingen waarvoor het kan worden gebruikt aanzienlijk beperkter zou zijn.

Waar kan je het nu precies allemaal voor gebruiken?

Nu je meer weet van de voordelen die er aan dit type split zijn verbonden spreekt het voor zich dat je ook even stil zal willen blijven staan bij de verschillende toepassingen waarvoor je het kan gebruiken. Eigenlijk hebben we wat dit betreft hierboven een tipje van de sluier gelicht. In eerste instantie zorgt de drukvastheid er namelijk voor dat deze Yellow Sun split uitstekend kan worden gebruikt bij het aanleggen van een oprit of voor wat het realiseren van een parkeerplaats betreft. Het split leent zich hiervoor veel beter dan andere splitsoorten zoals bijvoorbeeld:

  • Ardenner geel split;
  • Jaumont split.

Bovenstaande is uiteraard niet alles. Wanneer je in verschillende tuinen zal komen zal je namelijk in de praktijk kunnen vaststellen dat er van Yellow Sun split ook zeer vaak gebruik wordt gemaakt als een soort van siersplit. Dit betekent concreet dat het ook kan worden gebruikt voor:

  • Het realiseren van leuke looppaden verspreid over de tuin;
  • De creatie van een siertuin;
  • Terrassen.

Wil je ervoor zorgen dat je zo weinig mogelijk omkijken hebt naar jouw Yellow Sun split? Dan is het altijd interessant om er een worteldoek onder te plaatsen. Op deze manier zal je namelijk met zekerheid kunnen rekenen op de meest onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

Waarom Yellow Sun split kopen bij Betondingen?

Er zijn op het internet natuurlijk best wel wat verschillende webwinkels terug te vinden die Yellow Sun split verkopen. De vraag die je jezelf waarschijnlijk dan ook stelt is waarom je dit materiaal nu het beste kan bestellen hier bij Betondingen. Daar kunnen we best wel wat redenen voor verzinnen. Het is namelijk zo dat wij het belangrijk vinden dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de meest interessante voorwaarden wanneer wij een bestelling plaatsen. Dit uit zich in verschillende zaken, zoals:

  1. Een gegarandeerd snelle levering van jouw bestelling;
  2. Een uitstekende klantenservice die je graag verder helpt.

Tijdens het realiseren van een bepaald project spreekt het voor zich dat je graag zal willen kunnen rekenen op snelle levertijden voor wat de materialen betreft waar je behoefte aan hebt. Dat is echter in de praktijk lang niet altijd zo vanzelfsprekend. Gelukkig is dat hier bij Betondingen wel het geval. Wij garanderen onze klanten dan ook bij het kopen van Yellow Sun split altijd een snelle levering.

Nog vragen over dit materiaal? Stel ze gerust aan onze klantenservice!

De informatie op deze pagina heeft je heel wat verteld over Yellow Sun split. Dit gezegd hebbende is het natuurlijk mogelijk dat je alsnog met één of meerdere vragen kan zitten. Wanneer dat het geval is kan je deze altijd voorleggen aan onze klantenservice. Onze medewerkers luisteren graag naar je vragen en proberen deze meteen zo goed mogelijk voor je te beantwoorden. Op deze manier kan je pas echt in alle vertrouwen jouw bestelling plaatsen. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, voor het kopen van Yellow Sun split ben je hier bij Betondingen zonder twijfel aan het juiste adres.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!