• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beton border

Maat
Kleur

Veel mensen willen graag in hun tuin een beton border realiseren. Het maken van een dergelijke border is mogelijk op verschillende manieren. Binnen het aanbod hier bij Betondingen is het dan ook mogelijk om een keuze te maken tussen enerzijds verschillende stapelblokken, maar anderzijds ook diverse betonbielzen. Door gebruik te maken van deze prefab betonelementen kan ervoor worden gezorgd dat je op een eenvoudige manier een beton border kan creëren die perfect aan jouw verwachtingen zal weten te voldoen. Ben jij ook op zoek naar mogelijkheden om betonnen borders te creëren in jouw tuin? Dan kan je hier bij Betondingen alles vinden wat je nodig hebt!

Het realiseren van een beton border in je tuin

Dat het realiseren van een beton border door de jaren heen zo populair is geworden hoeft in het geheel niet te verbazen. Er zijn hier dan ook verschillende voordelen aan verbonden. In eerste instantie maakt het implementeren van een betonnen border in je tuin het namelijk mogelijk om verschillende zaken te realiseren. Zo is het bijvoorbeeld niet alleen mogelijk om er een optimale indeling mee te maken, daarnaast is het ook nog eens zo dat je er hoogteverschillen mee kan creëren. In het bijzonder het plaatsen van dergelijke borders langs de zijkant van de tuin is ongelofelijk populair. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat er nog voldoende ruimte over zal blijven in het midden. Beschikt je tuin over een voldoende grote omvang? Dan zal je kunnen vaststellen dat het ook een mogelijkheid is om de beton border dwars of in het midden van de tuin te maken. Op deze manier kan je terug rekenen op twee interessante voordelen, namelijk:

  1. Er wordt een mooi diepte-effect mee gecreëerd;
  2. Er ontstaan fraaie doorkijkjes mee.

Vooraleer je kan beginnen met het realiseren van een beton border spreekt het voor zich dat je even zal willen nadenken over bijvoorbeeld de kleur waarover de border zal moeten beschikken. Hier in het aanbod van Betondingen zijn wat dit betreft dan ook heel wat verschillende opties terug te vinden. Over welke opties je nu precies beschikt ontdek je meteen hieronder.

Een betonnen border realiseren met stapelblokken of betonbielzen

Voor het creëren van een beton border is het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende soorten prefab betonproducten. In het aanbod hier bij Betondingen maken we wat dit betreft dan ook een onderscheid tussen enerzijds stapelblokken en anderzijds zogenaamde betonbielzen. Ongeacht de keuze die je op dit vlak gaat maken zal je kunnen vaststellen dat deze elementen steevast verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Er zijn wat dit betreft twee verschillende eigenschappen die sterk verschillen afhankelijk van het gekozen betonelement. Denk hierbij aan:

  1. De afmetingen waarover ze beschikken;
  2. De kleur die ze hebben.

In het bijzonder wanneer er sprake is van een verhoogde beton border speekt het voor zich dat deze een opvallend element zal vormen in je tuin of oprit. Het loont dan ook zeker om je even te verdiepen in de verschillende kleuren waarvan sprake is. Op dit vlak bieden wij jou hier bij Betondingen de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit een interessant aantal mogelijkheden.

In welke kleuren kan je een border van beton realiseren?

Voor het realiseren van je beton border is het dus mogelijk om een keuze te maken uit verschillende mogelijkheden. Onze stapelblokken evenals betonbielzen zijn dan ook verkrijgbaar in onder meer de kleuren die we hieronder even voor je op een rijtje hebben gezet.

  • Antraciet (strak);
  • Antraciet (oud Hollands);
  • Grijs;
  • Bruin.

Voor de bovenstaande kleuren geldt dat ze stuk voor stuk over een neutrale uitstraling beschikken. Dit betekent dat ze zonder probleem toegepast kunnen worden in elke stijl van tuin. Beschik je dus met andere woorden over een strakke, moderne tuin of heb je ervoor gekozen om een traditionele tuin te creëren? In allebei deze gevallen is het perfect mogelijk om een keuze te maken uit de kleuren voor stapelblokken en betonbielzen die je aantreft in ons assortiment.

Alles voor het realiseren van een border vind je bij Betondingen

Dat er zoveel mensen voor kiezen om een beton border in hun tuin te plaatsen hoeft zeker niet langer te verbazen. Het creëren van een dergelijke border zorgt er dan ook voor dat je in één klap kan rekenen op een groot aantal verschillende voordelen. In eerste instantie beschikt een border dus over een neutrale uitstraling, waardoor deze in elke tuin tot haar recht komt. Dat is echter niet alles. Bovendien is het namelijk ook zo dat beton er om bekend staat ongelofelijk kwalitatief te zijn. Dit betekent dat je niet snel opnieuw een andere border zal moeten realiseren. Een investering doen in een beton border is er dan ook één waar je gedurende een zeer lange tijd genot van zal ondervinden.

Alles voor het realiseren van een beton border kan je nu bestellen hier bij Betondingen! Niet alleen kan je een keuze maken uit verschillende stapelblokken, daarnaast bieden wij ook allerhande betonbielzen aan. Ga je uiteindelijk een bestelling plaatsen bij ons? Dan kan je ook nog eens rekenen op een bijzonder snelle leveringstermijn. Wil je graag jouw bestelling zelf komen ophalen? Ook dat is steeds mogelijk in ons magazijn in Zaltbommel. Het mag dan ook duidelijk zijn, alles voor een beton border maken bestel je het best hier bij Betondingen!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!