• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonband antraciet

Maat
Hoogte
Kleur

Een betonband antraciet kan een belangrijk element vormen voor wat het realiseren van de best mogelijke bestrating betreft voor jouw oprit of tuin. Het zal je ongetwijfeld al wel eens zijn opgevallen dat de bestrating er bij veel mensen compleet anders uit kan zien. Bij de ene persoon is er bijvoorbeeld sprake van een mooie, strakke bestrating terwijl er bij een andere woning sprake is van kieren en zelfs verzakkingen in de bestrating. Het spreekt voor zich dat je deze laatst genoemde zaken met absolute zekerheid zal willen voorkomen. Net omwille van die reden is het belangrijk om gebruik te maken van opsluitbanden van Betondingen voor wat het plaatsen van bestrating betreft. Ben jij ook op zoek naar een mogelijkheid om opsluitbanden met een antraciet kleur te kopen? Dan zal je kunnen vaststellen dat je dat het beste kan doen hier bij Betondingen!

Wat is een betonband antraciet?

Laat ons om te beginnen even kijken wat een betonband antraciet nu precies is. Een ander woord voor een betonband is een zogenaamde opsluitband, die weer vallen onder onze trottoirbanden. Het gaat hierbij om een betonelement die verantwoordelijk is voor het realiseren van de begrenzing van de bestrating. Door het realiseren van een dergelijke begrenzing wordt ervoor gezorgd dat de bestrating als het ware kan worden opgesloten. Het gevolg hiervan is dat deze geen kant meer op kan. De strakke begrenzing die wordt gerealiseerd met behulp van een betonband zorgt ervoor dat het zand dat zich er onder bevindt niet meer kan verschuiven of kan wegspoelen als gevolg van neerslag. Ben jij van plan om binnen de kortste keren (nieuwe) bestrating te realiseren voor bijvoorbeeld je oprit of je tuin? Dan is het zonder ook maar de geringste twijfel aan te raden om gebruik te maken van opsluitbanden.

Op welke voordelen kan je rekenen bij een betonband?

Door gebruik te maken van een betonband antraciet zal je kunnen vaststellen dat je in één klap kan rekenen op meerdere interessante voordelen. Op het ogenblik dat je gebruik gaat maken van een dergelijke betonband antraciet voor je bestrating zal je namelijk tot de conclusie kunnen komen dat zowel kieren, gaten als verzakkingen compleet verleden tijd zijn. Dit is echter niet het enige voordeel dat het gebruik van opsluitbanden met zich meebrengt. Omdat je wellicht specifiek op zoek bent naar een betonband antraciet betekent dit dat je goed weet dat je jouw terras, oprit of tuin op deze manier een compleet ander karakter kan geven. Je kan er dan ook onder meer de volgende zaken mee realiseren:

  • Er kunnen contouren mee worden gevormd, door middel van een hoekstuk of bocht;
  • Het is mogelijk om hoogteverschillen te creëren door middel van hoge opsluitbanden;
  • Er kunnen nieuwe kleuren worden toegevoegd, zoals zwart en grijs.

Naast bovenstaande geldt dat het gebruik van een opsluitband eveneens ideaal is voor het realiseren van bijvoorbeeld een tuinpad. Daarnaast kan je met behulp van een dergelijk betonelement ook een scheiding realiseren tussen bijvoorbeeld het terras en het gazon. Hoe interessant het ook mag zijn dat het met behulp van opsluitbanden in een tuin mogelijk wordt om de uitstraling te verbeteren, is er nog een zeer ander belangrijk voordeel aan verbonden aan het gebruik van deze betonproducten. Met behulp van een betonband antraciet is het namelijk ook mogelijk om een aanzienlijke meerwaarde te creëren voor wat de levensduur van jouw bestrating betreft.

Wat is de meest geschikte afmeting voor jouw antraciet betonband?

Vooraleer over te gaan tot het kopen van een betonband antraciet is het natuurlijk erg belangrijk om even na te denken over de afmetingen waar deze over dient te beschikken. Het bepalen van de vereiste afmetingen gebeurt in de praktijk voornamelijk aan de hand van de hoogte waar de bestrating over beschikt. Je moet er op dit vlak rekening mee houden dat betonbanden altijd wat hoger moeten zijn dan de bestrating. Omwille van deze reden wordt het aangeraden om voor je betonbanden enkele centimeters bij te tellen ten opzichte van de hoogte van de bestrating. In ieder geval zal je kunnen vaststellen dat er in ons assortiment een betonband antraciet is terug te vinden die over verschillende afmetingen beschikt. Je kan dan ook een keuze maken tussen onder meer:

  • 5x15x100 cm opsluitbanden;
  • 6x20x100 cm opsluitbanden;
  • 6x30x100 cm opsluitbanden;
  • 8x20x100 cm opsluitbanden.

Bovenstaande mogelijkheden zijn zeker niet de enige opties waar een keuze uit kan worden gemaakt. Het ongelofelijk gevarieerde aanbod met opsluitbanden dat je aantreft hier bij Betondingen zorgt er in ieder geval voor dat je altijd een betonband antraciet in huis kan halen die over de hele lijn zal weten te voldoen aan de door jou vooropgestelde verwachtingen. Populaire varianten zijn bijvoorbeeld opsluitbanden met een hoogte van 40 cm.

Je betonband bestellen bij Betondingen? Altijd een goed idee!

Ben jij ook van plan om een betonband antraciet te kopen? Dan is het zeker een goed idee om dat te doen hier bij Betondingen. Dit is niet alleen het gevolg van het feit dat je bij ons een keuze kan maken uit betonbanden in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Wat namelijk bovendien ook te denken van het feit dat wij altijd de meest interessante prijzen hanteren? 

De kans is bovendien bijzonder groot dat je bij het kopen van één of meerdere betonbanden deze zo snel mogelijk in huis zal willen hebben. Ook daar kunnen wij voor zorgen. Indien in voorraad is het namelijk zo dat je de volgende werkdag jouw betonband antraciet al in huis kan hebben!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!