Betondingen investeert in Iveco Hi-Matic met euro 6 motor

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Betondingen investeert in Iveco Hi-Matic met euro 6 motor

Door de jaren heen is Betondingen uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van prefab betonelementen op het internet. Dit is mede te danken aan ons bijzonder uitgebreide assortiment boordevol met de meest kwalitatieve en duurzame betonproducten. Een niet onbelangrijk deel van de populariteit waar wij van Betondingen op vandaag op kunnen rekenen is te danken aan onze uitstekende service die wordt gecombineerd met lage kosten. Dit geldt niet alleen voor de betonproducten die we verkopen op zich, maar bijvoorbeeld ook voor onze leveringen. Wat dit laatste betreft hebben we er nu een belangrijke troef bij onder de vorm van een gloednieuwe IVECO Daily 35C18 Hi-Matic!

Voldoet aan de recente milieueisen

Vanuit de passie van ons beroep vinden we het bij Betondingen bijzonder belangrijk om de impact van onze werkzaamheden op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. We besteden hier dan ook bijzonder veel aandacht aan. Het spreekt voor zich dat we dit ook doortrekken in de machines en voertuigen waar we gebruik van maken. Ook op dit vlak was de IVECO Daily 35C18 Hi-Matic een wel doordachte keuze. Dit comfortabele en kwalitatieve voertuig is namelijk geproduceerd volgens de laatste milieueisen. Dit zorgt er voor dat efficiëntie en milieuvriendelijk moeiteloos worden gecombineerd.

Een beperkt verbruik maakt scherpe leveringskosten mogelijk

Bij Betondingen vinden we het uiterst belangrijk dat we onze klanten over de hele lijn de best mogelijke prijzen kunnen aanbieden. Door het aankopen van de IVECO Daily 35C18 Hi-Matic kunnen we deze stelling meer dan ooit kracht bijzetten. Dit schitterende voertuig staat er namelijk om bekend zeer zuinig te zijn in verbruik. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van een autoadaptieve schakelstrategie. In niet meer dan 200 milliseconden wordt het mogelijk om over te gaan naar een nieuwe versnelling. Daarnaast staat de IVECO Daily 35C18 Hi-Matic er om bekend over de breedste spreiding op de markt te beschikken wat er voor zorgt dat ze steeds op een zo optimaal mogelijk toerental kan draaien.

Voorzien van een autolaadkraan

De nieuwe IVECO Daily 35C18 Hi-Matic die we hebben aangekocht is uitgerust met een autolaadkraan. Dit was voor ons van Betondingen uiteraard een must. Het gebruik van een dergelijke autolaadkraan zorgt er namelijk voor dat wij alle leveringen op nog efficiëntere wijze plaats kunnen laten vinden. Dit bovendien in alle veiligheid en in de meest uiteenlopende situaties. De aanwezigheid van een autolaadkraan maakt het werk van onze chauffeurs uiteraard eenvoudiger en lichter, maar ook u als klant profiteert hier van mee. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat de levering van al uw prefab betonelementen bij ons in goede handen is.

Besteld bij Iveco Schouten Tiel

Het spreekt voor zich dat het voor ons van Betondingen van belang was dat ons nieuwe voertuig kon worden aangekocht bij een betrouwbare partner. We hebben deze gevonden in het bedrijf Iveco Schouten Tiel. We bedanken dit bedrijf niet alleen voor de professionele afhandeling van onze bestelling, maar ook voor de snelle levering van deze krachtpatser. We zijn er van overtuigd dat we hier bij Betondingen heel wat fijne kilometers met deze nieuwe IVECO zullen beleven.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.