• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Franse boomschors

Franse boomschors is een bijzonder populair materiaal dat vaak wordt gebruikt als bodembedekker. Het spreekt voor zich dat voor deze boomschors geldt dat het een rasecht natuurlijk product is. Dit zorgt ervoor dat ze heel wat extra sfeer kan creëren in je tuin. Dit is echter niet alles. Daarnaast zal je namelijk ook al snel tot de conclusie komen dat er sprake kan zijn van verschillen op vlak van kleur en structuur. Deze verschillen hoeven echter geen enkel probleem te zijn. Ze zetten het natuurlijke karakter van dit materiaal namelijk alleen maar extra nadrukkelijk in de verf. Heb jij ook wel één of meerdere toepassingen in gedachten waarvoor je gebruik kan maken van Franse boomschors? Dan is het zeker interessant om te ontdekken wat we hier bij Betondingen voor jou kunnen betekenen.

Op welke voordelen kan je rekenen bij Franse boomschors?

Wanneer je regelmatig een bezoek brengt aan verschillende woningen en tuinen is de kans zeer groot dat je in veel van deze exemplaren Franse boomschors terug zal vinden. Heel wat mensen hebben door de jaren heen dan ook de keuze gemaakt om dit materiaal te gebruiken in hun tuin. Echter zal je kunnen vaststellen dat er ook in heel wat speeltuinen gebruik van wordt gemaakt. De structuur van de boomschors zorgt er in de praktijk voor dat onkruid nagenoeg geen schijn van kans maakt om te kunnen groeien. Dit niet in het minst wanneer je ervoor hebt gekozen om onder het materiaal ook nog eens een worteldoek te plaatsen. Het spreekt voor zich dat ook een dergelijke worteldoek is terug te vinden in het assortiment hier bij Betondingen.

Wist je bovendien dat er nog een zeer interessant voordeel is verbonden aan het gebruik van Franse boomschors in je tuin? Dit materiaal staat er namelijk om bekend bij te dragen aan de bescherming van je planten tegen (strenge) vorst. Op deze manier kan deze boomschors je planten zomaar helpen om de winter te overleven. Deze verschillende voordelen maken meteen duidelijk waarom heel wat mensen er door de jaren heen voor hebben gekozen om gebruik te gaan maken van dit natuurlijke materiaal in hun tuin. Mogelijks ben jij stiekem ook alvast een beetje overtuigd!

Waarvoor kan je het allemaal precies gebruiken?

Zoals hierboven aangegeven is één van de voordelen die we kunnen toeschrijven aan het gebruik van Franse boomschors terug te vinden in het feit dat ze ongelofelijk veelzijdig toepasbaar is. Dit zorgt ervoor dat ze in de praktijk voor de realisatie van menig aantal verschillende onderdelen van je tuin kan worden gebruikt. We maken wat dit betreft een onderscheid tussen deze opties:

  • Voor het aanleggen van sfeervolle, natuurlijke wandelpaden;
  • In borders tussen beplanting met bomen en struiken;
  • Franse boomschors helpt bij het tegengaan van overmatige verdamping;
  • Er worden valdempende speelondergronden mee gemaakt in speeltuinen.

Vele jaren werd er door steden op zoek gegaan naar een geschikt materiaal om te kunnen gebruiken bij het aanleggen van een speeltuin. Uiteindelijk is men uitgekomen bij Franse boomschors. Dit vanwege verschillende redenen. Niet alleen is het namelijk zo dat dit materiaal over een aantrekkelijke, sfeervolle en natuurlijke uitstraling beschikt, daarnaast kan ze ook bij een val de impact aanzienlijk inperken. Door gebruik te gaan maken van dit type materiaal slaagde men er dan ook in om in één klap twee interessante voordelen te realiseren. Dit is de belangrijkste reden waarom je het gebruik van deze boomschors tegenwoordig terug kan zien in veel speeltuinen.

Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden

Wanneer je, je gaat verdiepen in het assortiment met Franse boomschors hier bij Betondingen zal je direct kunnen vaststellen dat deze verkrijgbaar is in verschillende hoeveelheden. Het spreekt voor zich dat je niet altijd zomaar behoefte zal hebben aan dezelfde hoeveelheid aan boomschors. Dat kan ook niet. Hier bij Betondingen proberen we zo optimaal mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Dit heeft ervoor gezorgd dat je een keuze kan maken uit onder meer:

  • Zakken van 40 liter;
  • Zakken van 0,5 kubieke meter;
  • Franse boomschors zakken van 1 kubieke meter.

De bovenstaande mogelijkheden zorgen ervoor dat je nooit meer materiaal hoeft te bestellen dan je daadwerkelijk nodig hebt. Zowel wanneer je behoefte hebt aan kleine hoeveelheden als wanneer je echt grote aantallen wenst te kopen ben je daarvoor hier bij Betondingen zeker aan het juiste adres.

Waarom bestellen bij Betondingen?

De informatie op deze pagina heeft ervoor gezorgd dat er ongelofelijk veel interessante voordelen zijn verbonden aan het gebruik van Franse boomschors. Dit bovendien niet alleen maar in je eigen tuin, maar zelfs ook in de vele speeltuinen die verspreid over steden en andere gebieden zijn terug te vinden. De voordelen spreken dus voor zich, maar waar kan je dergelijke boomschors nu precies bestellen? Hier bij Betondingen natuurlijk.

Indien je de keuze maakt om jouw Franse boomschors bij ons te kopen ben je meteen verzekerd van een aantal zeer interessante voordelen. In eerste instantie garanderen wij onze klanten altijd een snelle levering van hun bestelling.

Naast bovenstaande zorgt je Franse boomschors kopen hier bij Betondingen er ook altijd voor dat je bent verzekerd van de meest interessante aankoopprijs. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, er bestaat geen betere plaats om jouw Franse boomschors te bestellen dan hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!