• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Palissade blokken

Maat
Hoogte
Kleur

Door gebruik te maken van palissade blokken is het mogelijk om een mooie, overzichtelijke onderverdeling te maken in jouw tuin. Wanneer we even een blik werpen op enkele tuinen in de buurt kunnen we vaststellen dat deze steevast uit verschillende onderdelen bestaan. Zo zijn er natuurlijk de paden, maar ook de perken waarin verschillende planten of bloemen kunnen worden geplaatst. Belangrijk om rekening mee te houden is ook dat er in een tuin doorgaans altijd sprake is van één of meerdere afscheidingen. Deze afscheidingen kunnen onder meer worden gerealiseerd met behulp van zogenaamde palissade blokken. Ben je hier ook naar op zoek? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je treft deze blokken namelijk uiteraard aan in het aanbod hier bij Betondingen!

Wat zijn palissade blokken?

We hebben het over palissade blokken wanneer het gaat om blokken gemaakt van beton die dienst kunnen doen als een soort van lage afscheiding. Deze blokken dienen in de grond te worden geplaatst en worden in de praktijk veelal doorgetrokken over de gehele border. Door gebruik te maken van zogenaamde palissades is het ook eenvoudig om een border af te scheiden van de rand van de woning. Zonder dat er sprake is van een duidelijke afscheiding die zich bevindt rondom niet alleen perken, maar ook borders zal je kunnen vaststellen dat jouw tuin er al snel behoorlijk rommelig uit zal komen te zien. Een palissade gebruiken vormt dan ook de perfecte oplossing om dit te voorkomen. Hiermee kan je perfect een mooie afscheiding realiseren tussen perk en bestrating.

Hoe moet je de blokken plaatsen?

Het realiseren van een afscheiding met behulp van palissade blokken gebeurt in eerste instantie door een gat te graven en vervolgens de elementen voldoende diep in de grond neer te zetten. Er dient ten minste één derde van het element in de grond te worden ingebracht. Het is vervolgens op verschillende manieren mogelijk om de afscheiding te verstevigen. Je kan hiervoor gebruikmaken van grind, maar het is ook mogelijk om beton te gebruiken voor een nog steviger fundament. Het is uiteraard eveneens een mogelijkheid om een dergelijke afscheiding dienst te laten doen als hoge border. Je dient in dat geval wel de volledige border te vullen met aarde. Dit helemaal tot aan de rand van de afscheiding. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat je met de palissade blokken die zijn terug te vinden in ons assortiment heel wat verschillende richtingen uit kunt.

Verschillende mogelijkheden voor het maken van een lage afscheiding

Wanneer je zich gaat verdiepen in het assortiment hier bij Betondingen zal je kunnen vaststellen dat je over kan gaan tot het kopen van verschillende artikelen met betrekking tot het realiseren van een lage afscheiding. Je zal bij het bekijken van ons assortiment kunnen vaststellen dat je onder meer kan kiezen voor:

Uiteraard is het niet alleen zo dat je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van palissaden of palissade blokken. Ook stapelblokken zijn bij ons verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen. Op welke manier je dus met andere woorden ook graag een lage afscheiding zou willen realiseren, het aanbod dat je aantreft hier bij Betondingen kan je altijd verder helpen.

Keuze uit tal van verschillende mogelijkheden

Wil je graag palissade blokken of palissadebanden kopen? Dan zal je kunnen vaststellen dat er hiervoor verschillende uitvoeringen in ons aanbod zijn terug te vinden. In eerste instantie kan je een keuze maken tussen verschillende kleuren. Dat is ook nodig, want het spreekt voor zich dat niet iedereen zijn of haar afscheiding in precies dezelfde kleur zal willen realiseren. Op dit vlak bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om een keuze te maken tussen de volgende opties:

 • Palissadebanden in grijs;
 • Palissadebanden in antraciet;
 • Palissadebanden in bruin.

Deze kleuren zijn ook een mogelijkheid wanneer je gaat kiezen voor palissade blokken of voor losse palissaden. Wanneer je voor jezelf hebt uitgemaakt welke kleur jouw voorkeur heeft zal je uiteraard ook nog graag even willen verder kijken in de richting van de afmetingen die zijn vereist. Ook voor wat deze afmetingen betreft bestaan er namelijk verschillende mogelijkheden, zoals:

 • 60x50 centimeter met Ø6;
 • 40x50 centimeter met Ø6;
 • 25x50 centimeter met Ø6;
 • 8x25x50 centimeter;
 • 8x35x50 centimeter.

Bepaal dus op voorhand even voor jezelf aan welke afmetingen je precies behoefte hebt. Wanneer je dat doet zal je immers precies kunnen bepalen welke palissade blokken voor jou nu echt de beste keuze zijn. Kom je er niet helemaal uit of heb je een vraag die je graag voor wenst te leggen aan een expert? Dan helpt onze ervaren klantendienst je uiteraard graag verder!

Waarom jouw palissades bestellen bij Betondingen?

Ons uiterst complete aanbod met palissade blokken en palissadebanden maakt meteen duidelijk dat je voor het kopen van deze artikelen bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres bent. Niet alleen bieden we je de mogelijkheid om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende blokken en banden, daarnaast ben je ook nog eens verzekerd van een sublieme aankoopprijs. Tel daar ook nog eens de uitstekende leveringsvoorwaarden bij op en het mag duidelijk zijn dat je niet verder hoeft te zoeken. Deze betonproducten bij ons kopen zorgt er dan ook voor dat je:

 • Een keuze kunt maken uit een omvangrijk assortiment;
 • Jouw blokken kunt kopen tegen een scherpe prijs;
 • De aangekochte blokken bijzonder snel in huis kunt hebben.

In ieder geval mag het duidelijk zijn, voor het kopen van jouw palissade blokken ben je eigenlijk nergens beter af dan hier bij Betondingen!

✅ Wat is een palissade?
Op het moment dat je er voor kiest om een bestrating aan te leggen wil je natuurlijk een zo optimaal mogelijke afwerking realiseren. Voor een optimale afwerking van de bestrating kan uitstekend gebruik worden gemaakt van een palissade. Een pallisade heeft in principe precies hetzelfde doel als een opsluitband, namelijk het voorkomen van verschuiving of verzakking van de bestrating. Het verschil tussen een opsluitband en een pallisade is dat een pallisade tevens een zeer mooie afwerking realiseert. Betondingen biedt palissades aan in verschillende soorten en maten tegen de best mogelijke prijs. Bekijk nu het complete assortiment op de website.

✅ Wat kan je met een palissade?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een palissade.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!