• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelblokken voortuin / voortuin stapelblokken

Maat
Kleur

Stapelblokken voortuin gebruiken kan interessant zijn voor het realiseren van tal van verschillende onderdelen. Je kan er door middel van deze blokken bijvoorbeeld voor kiezen om een mooie stapelblokken plantenbak te maken. Daarnaast is het echter ook mogelijk om ze te gebruiken voor het realiseren van een verhoogde border. Voordat je aan de slag kunt gaan met het bouwen van dergelijke zaken spreekt het voor zich dat je eerst de vereiste stapelblokken zult moeten kopen. Ben je dat ook van plan? Dan ben je hier bij Betondingen alvast zonder twijfel aan het juiste adres.

Waarvoor kan je stapelblokken voortuin gebruiken?

Voor heel wat mensen geldt dat ze beschikken over een voortuin. Ondanks het feit dat je wellicht net wat minder tijd hier gaat besteden dan in je achtertuin is het wel zo dat de voortuin mede bepalend is voor de uitstraling van jouw woning. Deze is namelijk gelegen aan de straatkant. Omwille van deze reden vinden het merendeel van de mensen het dan ook uitermate belangrijk dat hun voortuintje over een zo mooi mogelijke uitstraling komt te beschikken. Daar kunnen stapelblokken voor in de tuin absoluut een niet onbelangrijke bijdrage aan leveren.

Indien je ervoor gaat kiezen om gebruik te gaan maken van stapelblokken voortuin zal je kunnen vaststellen dat je deze op verschillende manieren kunt verwerken. Zo kan je er bijvoorbeeld mooie borders mee maken, is het mogelijk om er plantenbakken mee te realiseren en kan je er zelfs een complete tuinmuur mee realiseren. Door over te gaan tot het kopen van stapelblokken kan je werkelijk heel veel richtingen uit en ons aanbod kan jou daar zeker en vast bij helpen.

Een fundering maken voor jouw stapelblokken in de voortuin

Voordat je gaat beginnen met het bouwen van bijvoorbeeld een muurtje, een border of een trap met behulp van stapelblokken voortuin is het altijd een vereiste om even aandacht te schenken aan de fundering. Een goede fundering is namelijk altijd vereist. Hiervoor kan je het best gebruikmaken van zogenaamde opsluitbanden. Het spreekt voor zich dat ook deze opsluitbanden of betonbanden in ons aanbod zijn terug te vinden.

Eventueel is het ook mogelijk om voor de fundering te kiezen voor oude tegels. In de praktijk is het echter zo dat dit eigenlijk niet wordt aangeraden. Opsluitbanden worden dan ook als een veel geschiktere fundering aangezien. Dit niet in het minst omwille van de afmetingen waarover ze beschikken. Voor opsluitbanden geldt immers dat ze smal en lang zijn. Door gebruik te maken van een dergelijke oplossing wordt er dan ook een aanzienlijk betere verdeling van het gewicht gerealiseerd. In ieder geval, het samen kopen van je stapelblokken voortuin met de vereiste opsluitbanden is dus zonder probleem mogelijk hier bij Betondingen.

Voor welke stapelblokken kan je allemaal kiezen?

In ons assortiment hier bij Betondingen zijn tal van verschillende soorten stapelblokken voortuin terug te vinden. Bij het uitkiezen van de exemplaren waar je gebruik van gaat maken is het belangrijk om met twee verschillende zaken rekening te houden. Het gaat hierbij om de kleur en om de afmetingen waar de stapelblokken over dienen te beschikken. Op vlak van kleuren kan je vaststellen dat het mogelijk is om stapelblokken voortuin te kopen bij ons in de kleur:

  • Bruin;
  • Antraciet;
  • Grijs.

Niet alleen voor wat de kleur, maar ook voor wat de afmetingen betreft is het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende opties. Wat dit betreft kan je bijvoorbeeld kiezen voor stapelblokken 60x15x15 cm of voor exemplaren van 20x20x60 cm. Nog een andere optie zijn stapelblokken voortuin van 12x20x100 cm. Hoe dan ook, aan welke afmetingen je ook behoeften hebt voor jouw stapelblokken, je zal kunnen vaststellen dat ze zonder probleem zijn terug te vinden in ons assortiment!

Hoe een voortuin met stapelblokken realiseren?

Het plaatsen van jouw stapelblokken voortuin is mogelijk op tal van verschillende manieren. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om deze stapelblokken te lijmen. In dat geval wordt het aangeraden om gebruik te maken van een speciale steenlijm. Een andere mogelijkheid is natuurlijk het metselen van de blokken. Dit is de meest aangeraden keuze wanneer je een zichtbare voeg wenst te realiseren. Wanneer je de stapelblokken gaat lijmen zal je ze aan elkaar plakken. Op deze manier wordt de muur één geheel zonder dat er daar tussenin een voeg is terug te vinden. Dit maakt op visueel vlak uiteraard wel een verschil. Er is ook nog een derde mogelijkheid voor jouw stapelblokken voortuin.

Je kan er naast bovenstaande mogelijkheden eveneens voor kiezen om jouw stapelblokken te kitten. Deze laatste optie wordt veelal geprefereerd door doe-het-zelvers die bijvoorbeeld nog niet over veel ervaring beschikken. Zij kiezen voor kitten omdat ze in dit geval een stuk flexibeler zijn. Bij het lijmen is het namelijk zo dat je je doorgaans geen foutjes kunt permitteren. Bij het kitten kan je de stapelblokken voortuin indien vereist nog wat aanduwen wanneer blijkt dat ze een beetje scheef zijn gelegen. Bepaal dus voor jezelf welke van de montagemogelijkheid in jouw geval de beste keuze zal zijn.

Bestellen bij Betondingen

Ben je ook van plan om in jouw voortuin bijvoorbeeld mooie plantenbakken te realiseren? Of wil je graag een verhoogde border of een stapelblokken fundering maken? In al deze verschillende gevallen is het een goed idee om in jouw voortuin met stapelblokken te werken. Door gebruik te maken van deze stapelblokken kan je ongelofelijk veel verschillende richtingen uit. Bovendien realiseer je de gewenste creaties ook nog eens op een efficiënte en tevens voordelige manier. Twijfel dus geen moment langer en kies er vandaag nog voor om jouw stapelblokken voortuin bij ons te bestellen!

✅ Wat zijn stapelblokken?
De stapelblokken van Betondingen zijn gemaakt van hoogwaardig prefab beton en kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Door gebruik te maken stapelblokken is het bijvoorbeeld mogelijk om hoogteverschillen te creëren op straat of in je tuin, maar daarnaast kunnen stapelblokken ook dienstdoen als elementen voor het creëren van betonnen bloembakken. Dit zijn echter maar twee voorbeelden en de mogelijkheden van stapelblokken zijn eindeloos. Wil jij stapelblokken aanschaffen tegen de best mogelijke prijs? Neem dan eens een kijkje op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met stapelblokken?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met stapelblokken.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!