• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuin blokken

Maat
Hoogte
Kleur

Tuin blokken zijn eigenlijk onmisbaar bij het aanleggen of vormgeven van een (nieuwe) tuin. Naar deze blokken wordt in de praktijk ook vaak verwezen als zijnde zogenaamde stapelblokken. Gebruikmaken van deze blokken kan interessant zijn omwille van verschillende redenen. In eerste instantie kan je er bijvoorbeeld een tuinmuurtje mee realiseren. Bovendien is het echter ook mogelijk om er een bordes of een bloembak mee te maken. Wil je ook graag gebruikmaken van tuin blokken en ben je op zoek naar een geschikte webwinkel om deze bij te kopen? Dan is het de moeite waard om je even te verdiepen in het assortiment hier bij Betondingen! 

Wat kan je allemaal maken met tuin blokken?

Tuin blokken zijn ongelofelijk veelzijdige elementen van beton om te kopen. Indien je ze in huis hebt gehaald zal je dan ook kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende creaties mee gerealiseerd kunnen worden. In eerste instantie is het zo dat deze stapelblokken worden gebruikt voor het creëren van een verhoogde border. Door het realiseren van een dergelijke border kan je rekenen op niet één, maar wel op meerdere voordelen. In eerste instantie is het op deze manier dan ook mogelijk om een mooie indeling te realiseren voor jouw tuin. Dat is echter niet alles. Bovendien kan je hiermee namelijk ook hoogteverschillen creëren. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Wanneer je meerdere tuinen van naderbij gaat bekijken zal je kunnen vaststellen dat er veelal gebruik in wordt gemaakt van lange borders aan de zijkant(en) bijvoorbeeld door middel van betonbielzen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat er voldoende ruimte over zal blijven in het midden. Is de tuin voldoende groot? Dan is het eveneens een mogelijkheid om ervoor te kiezen om de borders dwars of in het midden van de tuin te creëren. Op deze manier wordt er een zeer aantrekkelijk diepte-effect gecreëerd. Bovendien is het zo dat er hierdoor ook aantrekkelijke doorkijkjes worden gevormd.

Tuinblokken gebruiken om een tuinmuurtje te realiseren

Met tuin blokken is het natuurlijk ook mogelijk om een mooi tuinmuurtje te realiseren. Je kan ervoor kiezen om een dergelijk muurtje door middel van L elementen op verschillende plaatsen in jouw tuin neer te zetten. Zo is het mogelijk om er de grens van de tuin mee af te bakenen, maar kan je ze ook midden in de tuin neerzetten waardoor er een extra compartiment wordt gecreëerd. Wil je niet alleen een tuinmuur neerzetten om een bepaald gebied af te bakenen? Zou je er bijvoorbeeld ook graag op willen kunnen zitten? Dat is uiteraard eveneens mogelijk. Om dit te kunnen realiseren moet je er wel rekening mee houden dat er nog een afdekplaat op de muur moet worden geplaatst.

Een bloembak maken? Dat kan je nu zelf!

Ondertussen hebben we reeds twee voorbeelden gegeven van toepassingen voor wat tuin blokken betreft. Een andere vaak gekozen toepassing hebben we echter nog niet aangehaald. Heel wat mensen maken immers ook gebruik van stapelblokken om bijvoorbeeld zelf hun bloembakken te bouwen. In het bijzonder voor de voortuin kunnen deze bloembakken een bijzonder mooie invulling zijn. Ben je op zoek naar een manier om wat meer hoogte en/of structuur in jouw tuin te realiseren? Dan kan je dat doen door bijvoorbeeld midden in de tuin twee of misschien wel nog meer bloembakken te maken. Door voor de ruimte er omheen gebruik te maken van grind zorg je ook nog eens voor een zeer onderhoudsvriendelijke oplossing.

Laat ook jouw creativiteit de vrije loop

Kan je best een beetje creativiteit aan de dag leggen? Dan is het ook mogelijk om met behulp van tuin blokken, zoals U elementen bijvoorbeeld een bank te bouwen. Dit lijkt op het eerste zicht misschien vrij uitdagend te zijn, maar in de praktijk valt dat best mee. Je kan eigenlijk al een bank realiseren wanneer je een rand bouwt met behulp van tuin blokken. Vervolgens kan je er een houten zitting op maken. Leg je er daarna wat kussens op? Dan zal je kunnen vaststellen dat je over een prachtige zitmogelijkheid beschikt in jouw tuin die over een uitstekende levensduur beschikt.

Wil je het allemaal nog net wat creatiever aanpakken? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om de voorkant onder de zitting open te laten. Zorg er in dat geval wel voor dat de zitting van extra verstevigingen worden voorzien in het midden. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat je door gebruik te maken van tuin blokken heel wat verschillende richtingen uit kunt en mooie creaties kunt realiseren. Wil je graag ook aan de slag gaan met stapelblokken? Dan kunnen wij je daarbij helpen!

Bestellen bij Betondingen!

Tuin blokken zijn ongelofelijk veelzijdige elementen waar je heel wat leuke creaties mee kunt realiseren. Niet alleen kan je op deze manier mooie en praktische creaties realiseren, daarnaast zal je ook kunnen vaststellen dat ze gedurende lange tijd een mooie meerwaarde zullen betekenen voor jouw (voor)tuin. Bij het kopen van stapelblokken zijn er best een aantal zaken waar je even aandacht aan zult willen schenken. Enkele van deze zaken zijn:

  1. De kleur waarover ze moeten beschikken;
  2. De vereiste afmetingen;
  3. Over welke vorm ze precies dienen te beschikken.

Het spreekt voor zich dat je niet altijd behoefte zal hebben aan dezelfde stapelblokken. Dat hoeft ook niet. Hier bij Betondingen zijn we er immers in geslaagd om een zeer uitgebreid en divers assortiment te creëren met tuinblokken die aan ieders verwachtingen tegemoet zullen weten te komen. Dat bovendien uiteraard zoals je van ons gewend bent tegen een zeer interessante prijs. Haal ook de tuin blokken waar je behoefte aan hebt vandaag nog in huis hier bij Betondingen!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!