• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonpoer antraciet

Kopmaat
Hoogte
Voorzieningen
Kleur

Een betonpoer antraciet kan zomaar een absolute vereiste zijn om gebruik van te maken wanneer je bijvoorbeeld een overkapping of een pergola stevig wenst neer te zetten. Door gebruik te maken van een dergelijke betonpoer wordt er een stevige basis gecreëerd waar de paal op kan worden bevestigd. Op deze manier kunnen verschillende vervelende gebeurtenissen worden voorkomen. Niet alleen wordt er zo namelijk voor gezorgd dat de draagkracht wordt verbeterd, daarnaast wordt ook voorkomen dat er vocht vanuit de grond tot in het hout kan trekken. Omdat een betonpoer (uiteraard) is gemaakt van beton en deze perfect bestand is tegen vocht is dat geen probleem. Zou jij ook graag één of misschien wel meerdere betonpoeren in antraciet willen kopen? Dan is het de moeite waard om even een duik te nemen in het aanbod hier bij Betondingen en alle betonpoeren te ontdekken.

Wat is een betonpoer antraciet en waarvoor gebruik je ze?

Het kopen en uiteindelijk natuurlijk ook gebruikmaken van een betonpoer antraciet zorgt ervoor dat je direct kan rekenen op meerdere voordelen. Wanneer de betonpoer wordt geplaatst zal je meteen kunnen vaststellen dat deze gedeeltelijk boven de grond uit zal steken. De staanders van de constructie dienen dan op de poeren te worden geplaatst. Op deze manier wordt voorkomen dat de (houten) staanders in contact komen met de grond. Dat is belangrijk, want op deze manier kan er geen vocht vanuit de grond tot in het hout doordringen. Het spreekt voor zich dat dit de levensduur van jouw constructie alleen maar structureel kan verbeteren.

Gebruikmaken van een betonpoer antraciet doe je dus voornamelijk om een solide fundering te creëren voor bijvoorbeeld een pergola, een overkapping of een andere houten constructie. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat het feit dat de betonpoer enigszins boven de grond uitsteekt ook een aantrekkelijke bijdrage kan leveren aan de uitstraling waar je tuin over beschikt. Het stoere karakter waar een betonpoer antraciet over beschikt zal dan ook heel wat mensen weten te overtuigen.

Een betonpoer plaatsen, wat heb je allemaal nodig?

Wil jij ook graag aan de slag met een betonpoer plaatsen? Dan zal je er natuurlijk rekening mee moeten houden dat er een aantal zaken zijn vereist. Natuurlijk is er in eerste instantie de betonpoer op zich, maar dat is nog niet alles. Wat namelijk bovendien ook te denken van zogenaamde funderingstegels of stelplaten? Deze tegels worden eerst in het gemaakte gat geplaatst, waarna dan pas de betonpoer antraciet erin wordt geplaatst. Het opvullen van het gat gebeurt door middel van snelbeton. Daarnaast moet je er ook rekening mee houden dat het geheel volledig waterpas moet staan. Het laatste wat je immers wil is een fundering en dus ook een constructie die schots en scheef staat. Om dit te kunnen realiseren is de aanwezigheid van een waterpas of bijvoorbeeld een laser instrument vereist. Voor het graven van het gat zal je uiteraard ook graag gebruik willen maken van een schop.

Een betonpoer antraciet plaatsen, hoe ga je te werk?

Het aanschaffen van een betonpoer antraciet is natuurlijk nog maar één ding. Het spreekt immers voor zich dat deze ook nog geplaatst dient te worden. Dat plaatsen kan je uitbesteden aan een vakman, maar je zou er eventueel ook voor kunnen kiezen om dit zelf te doen. Het eerste wat je hiervoor moet doen is het graven van een gat waar de betonpoer in moet worden geplaatst. Daarna is het zo dat je de betonpoer in het gat moet plaatsen op de zogenaamde funderingstegel. Is dit gebeurd? Dan kan je het gat vullen met een combinatie van water en snelbeton. Zorg ervoor dat het cement voldoende tijd krijgt om uit te harden. Wanneer dit alles is gebeurd zal je merken dat de betonpoer goed stevig zal staan. De palen kunnen er nu dus probleemloos op worden geplaatst.

Welke betonpoeren moet je precies bestellen?

Omwille van het feit dat je wellicht specifiek op zoek bent naar een betonpoer antraciet gaan we er even vanuit dat je keuze op vlak van kleur dus reeds is gemaakt. Dit gezegd hebbende is het ook altijd belangrijk om stil te blijven staan bij de afmetingen waar de betonpoeren over dienen te beschikken. Indien je ons aanbod onder de loep neemt zal dan ook al snel duidelijk worden dat er op dit vlak verschillende mogelijkheden bestaan. Op dit vlak kan je onder meer denken aan deze opties:

Houdt er bij het bekijken van ons aanbod met deze betonpoeren ook rekening mee dat er sprake is van exemplaren met en zonder hoogteverstelling. Ook dit kan uiteraard een niet onbelangrijk aandachtspunt zijn waar je graag aandacht aan zal willen besteden. Tot slot kan je natuurlijk ook bij ons terecht voor het aanschaffen van betonpoeren 10x10.

Bestel nu hier bij Betondingen!

Heb jij ook behoefte aan een betonpoer antraciet en ben je nog op zoek naar een geschikte webwinkel waarbij je deze kan kopen? Dan hoef je absoluut niet verder meer te zoeken! Hier bij Betondingen maken we het namelijk voor jou mogelijk om één of meerdere betonpoeren in antraciet aan te schaffen tegen de meest interessante voorwaarden. Niet alleen zijn onze betonpoeren stuk voor stuk zeer interessant geprijsd, daarnaast is ook een snelle en bovendien voordelige levering altijd gegarandeerd. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, voor het kopen van een betonpoer antraciet ben je hier bij Betondingen te allen tijde aan het juiste adres.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!