• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoge opsluitbanden / opsluitband hoog

Maat
Hoogte
Kleur

Hoge opsluitbanden kunnen in verschillende situaties noodzakelijk zijn. Het is hoe dan ook altijd van belang om er rekening mee te houden dat de opsluitbanden waar je gebruik van gaat maken op z'n minst enkele centimeters hoger dienen te zijn dan de bestrating. Omwille van deze reden wordt er in de praktijk aangeraden om eerst even de hoogte van de bestrating te meten. Vervolgens ga je daar enkele centimeters bij optellen waarna je tot de hoogte komt waar de opsluitbanden over dienen te beschikken. In ieder geval, wil je graag wat hogere opsluitbanden kopen om gebruik van te gaan maken? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden hier bij Betondingen.

Over welke functie beschikken opsluitbanden?

Zowel voor gewone als voor hoge opsluitbanden geldt dat ze als belangrijkste functie hebben om de bestrating “op te sluiten”. Dat is geen overbodige luxe. Op het ogenblik dat er geen gebruik zou worden gemaakt van opsluitbanden zou je namelijk geconfronteerd kunnen worden met bijvoorbeeld verzakkingen in de bestrating. Ook het weglopen van bestrating was gedurende lange tijd een vaak voorkomend probleem met alle vervelende gevolgen van dien. Op het ogenblik dat je ervoor kiest om gebruik te gaan maken van (hoge) opsluitbanden behoort dit uiteraard tot het verleden.

Hoge opsluitbanden gebruiken kan in verschillende situaties dus interessant zijn. Denk hierbij niet alleen aan de realisatie van een oprit, maar ook aan bijvoorbeeld het aanleggen van een tuinpad. Wil je graag het terras scheiden van het gazon? Ook in dat geval zal je daarvoor gebruik willen maken van opsluitbanden. Hoe hoog deze trottoirbanden uiteindelijk zullen moeten zijn is in de praktijk altijd afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren waarover je beschikt. Hoe dan ook, indien je graag hoge opsluitbanden wenst te kopen is dat hier bij Betondingen perfect mogelijk.

Waarom kiezen voor hoge opsluitbanden?

De manier waarop er in de praktijk gebruik wordt gemaakt van opsluitbanden kan aanzienlijk verschillen. Neem nu bijvoorbeeld de hoge opsluitbanden. Voordat je overgaat tot het kopen van bepaalde opsluitbanden is het altijd belangrijk om jezelf de vraag te stellen of deze boven de grond goed zichtbaar mogen zijn of niet. Voor veel mensen geldt dat ze dat liever niet hebben. Er zijn echter ook uitzonderingen. Wanneer je kiest voor hogere opsluitbanden is het namelijk zo dat deze nog een stukje boven de grond zullen uitsteken waardoor ze de uitstraling van de omgeving zullen beïnvloeden. Dat kan zeer gunstig uitpakken wanneer je hebt gekozen voor exemplaren die goed passen bij bijvoorbeeld de bestrating die je hebt gerealiseerd. In dit geval kan je dan ook direct aan de slag met de opsluitbanden plaatsen.

Welke soorten hoge opsluitbanden kan je kopen?

Wanneer je hoge opsluitbanden wenst aan te schaffen ben je daarvoor hier bij Betondingen zeker aan het juiste adres. Dit blijkt uit verschillende zaken. In eerste instantie is er uiteraard het aanbod dat we op dit vlak aan je kunnen voorschotelen. Dit aanbod bestaat allereerst uit hoge opsluitbanden met verschillende kleuren. We maken hierbij een onderscheid tussen opsluitbanden in het grijs, zwart en in het antraciet. Niet alleen de kleuren kunnen verschillen, wat bovendien ook te denken van de afmetingen? Ook op dit vlak komen we met ons aanbod perfect tegemoet aan de wensen en verwachtingen van onze klanten. Je kan dan ook een keuze maken tussen de onderstaande opties:

Door te kiezen voor één van deze hoge opsluitbanden kan er perfect tegemoet worden gekomen aan jouw wensen en verwachtingen. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, voor het aanschaffen van betonbanden die wat hoger moeten zijn ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Overigens kan je ook bij ons terecht voor opsluitbanden met een bocht, opsluitbanden met een hoekstuk of andere opsluitbanden voor in je tuin.

Waarom een opsluitband hoog laten uitsteken?

Een opsluitband hoog laten uitsteken zorgt ervoor dat je meteen kunt rekenen op meerdere interessante voordelen. In eerste instantie zorgt het gebruik van betonbanden er uiteraard voor dat je de bestrating perfect kan opsluiten. Dit betekent dat je zich geen zorgen meer hoeft te maken over het optreden van verzakkingen. Daarnaast wordt ook het weglopen van de bestrating op deze manier voorkomen. Dat is echter niet alles. Door te kiezen voor hogere exemplaren zorg je er namelijk voor dat er ook een mooie afwerking bovengronds kan worden gerealiseerd. Dit is dan ook zeker en vast een optie die meer dan de moeite waard is om te overwegen.

Bestel jouw hoge opsluitbanden vandaag nog hier bij Betondingen!

Heb je ook behoefte aan hoge opsluitbanden om gebruik van te maken in jouw tuin? Dan is het dus perfect mogelijk om deze te bestellen hier bij Betondingen. Wij bieden onze klanten niet uitsluitend de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende kleuren van opsluitbanden, daarnaast behoren ook verschillende afmetingen tot de mogelijkheden. Op deze manier kan je precies die betonbanden aanschaffen die zich het beste lenen voor de situatie in kwestie. Dit is echter nog lang niet alles. Je kan immers ook nog op heel wat andere, extra voordelen ook rekenen.

Het aanschaffen van hoge opsluitbanden hier bij Betondingen zorgt er in de praktijk ook voor dat je kan rekenen op een aantal interessante financiële voordelen. Zo bieden wij onze opsluitbanden aan tegen een scherp prijskaartje en kan je uiteraard zoals steeds rekenen op een razendsnelle levering. Deze snelle levering geldt overigens niet alleen voor Nederlandse, maar ook voor Belgische klanten. Of je je nu dus met andere woorden in Nederland of in België bevindt, het is in allebei deze gevallen bijzonder interessant om om jouw hoge opsluitbanden te bestellen hier bij Betondingen!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!