• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelblokken trap

Maat
Hoogte
Kleur

Door gebruik te maken van stapelblokken trap is het mogelijk om (grote) hoogteverschillen in je tuin op een veilige manier te overbruggen. Bijzonder veel mensen maken de keuze om gebruik te maken van stapelblokken in hun tuin en verschillende niveaus te realiseren. Zo kan het terras bijvoorbeeld hoger staan dan het gazon. Dit creëert een bijzondere aanblik waar veel mensen in de praktijk best fan van blijken te zijn. Wanneer er wordt gewerkt met verschillende niveaus spreekt het evenwel voor zich dat deze niveaus ook op een bepaalde manier overbrugd moeten worden. Dit kan je het beste doen door het realiseren van een trap. Voor het maken van een trap wordt het aangeraden om gebruik te maken van verschillende soorten (beton)elementen. Het gaat hierbij dan uiteraard om traptreden, maar ook om zogenaamde stapelblokken. Ben jij ook van plan om stapelblokken trap te bestellen? Dan zal je merken dat het aanbod hier bij Betondingen je alles biedt waar je behoeften aan hebt!

Wat heb je nu precies nodig om een trap te realiseren?

Zoals hierboven reeds aangegeven zijn er eigenlijk verschillende soorten betonelementen waar je behoeften aan hebt om een trap te kunnen realiseren in je tuin. Het gaat hierbij concreet om:

  1. Traptreden;
  2. Stapelblokken;

In eerste instantie wordt de trap natuurlijk gecreëerd door middel van de betonnen traptreden. Toch is het minstens even belangrijk om ook het kopen van stapelblokken trap niet te vergeten. Door gebruik te maken van dergelijke stapelblokken wordt er immers in de praktijk voor gezorgd dat er een stevige opsluiting kan worden gerealiseerd. Door middel van stapelblokken in bijvoorbeeld je voortuin kan je de uitstraling van jouw tuin dan ook naar een hoger niveau tillen.

Om ervoor te zorgen dat je trap een echt stevig geheel vormt zal je er dus rekening mee moeten houden dat er betonbielzen aan beide zijden van het trapgedeelte moeten worden geplaatst. Het is hierbij belangrijk om stil te blijven staan bij de breedte van de trapelementen waar je gebruik van wenst te maken. Door gebruik te maken van stapelblokken trap of betonbielzen aan beide zijden van de trap wordt er voorkomen dat het zand dat zich onder de trapelementen bevindt weg zal spoelen. Het spreekt voor zich dat er op deze manier aanzienlijk meer stabiliteit voor de trap wordt gerealiseerd. In ieder geval valt het belang van stapelblokken trap dus zeker en vast niet te onderschatten.

Welke betonnen traptreden kan je bestellen?

Er zijn dus twee verschillende soorten elementen die je zal willen aanschaffen voor wat het realiseren van een mooie trap in je tuin betreft. In eerste instantie zijn er natuurlijk de betonnen traptreden. Deze kunnen hier bij Betondingen worden aangekocht in verschillende kleuren evenals afmetingen. Op vlak van kleuren maken we een onderscheid tussen de opties zoals hieronder aangegeven:

  • Antraciet;
  • Grijs.

Bovendien is het ook niet onbelangrijk om op te merken dat er ook een gladde uitvoering bestaat waarvoor je kan kiezen. Houdt er verder ook nog rekening mee dat deze betonelementen verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor exemplaren van 15x30x100 cm, 15x40x100 cm en 15x50x100 cm. Hoe dan ook, wat nu ook de gewenste afmetingen voor jouw situatie mogen zijn, je vindt ze zeker terug in ons ruime assortiment!

Van welke stapelblokken trap wil je gebruikmaken?

Voor het opsluiten van de bestrating wordt het dus sterk aangeraden om gebruik te maken van stapelblokken trap. Ook voor deze stapelblokken geldt dat ze bij ons kunnen worden besteld in tal van verschillende kleuren evenals afmetingen. Zo wordt er gezorgd voor een perfecte match met de trap die je graag door middel van stapelblokken wenst te plaatsen. Neem zeker even een duik in ons aanbod en kom op die manier meteen te weten welke traptreden evenals stapelblokken trap voor jou echt de beste keuze zijn.

Houdt rekening met de fundering van je trap!

Op het moment dat je gebruik gaat maken van stapelblokken trap is het ook altijd een goed idee om even stil te blijven staan bij de fundering die moet worden gerealiseerd. Voor deze fundering wordt er in de praktijk bij voorkeur gebruik gemaakt van een opsluitband. Deze beschikken in het merendeel van de gevallen over de afmeting van 5x15x100 cm. Deze worden plat en bovendien ook waterpas (zeer belangrijk) in de grond geplaatst. Eventueel zou je er ook nog voor kunnen kiezen om voor de fundering gebruik te maken van andere stapelblokken of (oude) tegels. Dat wordt evenwel niet aangeraden. De meest stabiele en betrouwbare fundering voor je trap realiseer je dan ook met betonbanden.

Waarom jouw stapelblokken trap bestellen bij Betondingen?

Er zijn best een aantal goede redenen aan te halen waarom het zeer de moeite waard kan zijn om ervoor te kiezen om jouw stapelblokken trap te kopen hier bij Betondingen. Eén van de eerste voordelen waar je op kan rekenen is terug te vinden in het omvangrijke aanbod aan niet alleen betonnen traptreden, maar ook aan stapelblokken trap. Ons gevarieerde aanbod met elementen beschikkende over diverse afmetingen en kleuren zorgt er in de praktijk voor dat iedereen elementen kan aanschaffen die perfect aan de verwachtingen zullen weten te voldoen.

Het spreekt voor zich dat bovenstaande niet de enige reden is om jouw stapelblokken trap aan te schaffen hier bij Betondingen. Daarnaast is het namelijk ook zo dat wij onze klanten altijd de meest interessante prijzen aanbieden. Ook Belgische klanten zullen al snel tot de conclusie komen dat het bestellen van de door hen vereiste stapelblokken trap bij Betondingen de meest interessante keuze zal zijn.

✅ Wat zijn stapelblokken?
De stapelblokken van Betondingen zijn gemaakt van hoogwaardig prefab beton en kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Door gebruik te maken stapelblokken is het bijvoorbeeld mogelijk om hoogteverschillen te creëren op straat of in je tuin, maar daarnaast kunnen stapelblokken ook dienstdoen als elementen voor het creëren van betonnen bloembakken. Dit zijn echter maar twee voorbeelden en de mogelijkheden van stapelblokken zijn eindeloos. Wil jij stapelblokken aanschaffen tegen de best mogelijke prijs? Neem dan eens een kijkje op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met stapelblokken?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met stapelblokken.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +32 78 482 084. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!